Me lähdettiin Roomaan juhlistamaan meidän kymmenvuotista seurustelua, joten kyseessä ei ollut mikään varsinainen blogikuvausmatka. Tokihan kamera kuitenkin kulki koko ajan mukana (se uusi, kun on niin kätevä kantaa ♥) joten sopivan paikan tullen napsaistiin muutamat asukuvatkin. Roomassa asukuvien ottaminen ei muuten ole ollenkaan niin helppoa kuin voisi ajatella. Jos haluat ottaa kuvat, joiden taustalla ei ole muita ihmisiä, autoja tai kylttejä niin onnea matkaan vaan! Se on kuulkaas helpommin sanottu kuin tehty. Siinä ei paljon vanhat rakennukset ja komeat maisemat kuvaamista helpota, kun joka nurkassa on Smart poikittain parkissa. Tai vähintään kasa roskapusseja.

Keskustan tuntumasta löytyy kuitenkin vanha juutalaisghetto, jossa kadut ovat pieniä (=vähemmän autoja) ja tyypillisiä turistinähtävyyksiä harvemmassa (=vähemmän ihmisiä). Sieltä löytyy kauniita rakennuksia ja rappioromanttisia ovia ja niiden edessä voi jopa saada otaa kuvat suhteellisen rauhassa. Ja kyllä sinne ghettoon kannattaa muutenkin eksyä, siellä on vaikka mitä pientä kivaa nähtävää. Ja keväällä, kun Italiassa on artisokkasesonki, sinne kannattaa mennä syömään. Silloin ghettosta saa parhaat kokonaisena uppopaistetut artisokat!

2
1
456
| MEKKO - H&M | KORVIKSET - PERNILLE CORYDON | RANNEKORU - PANDORA | KENGÄT - ESPRIT |

Tuo mekko on muuten viimehetken ostos ennen reissua. Nappasin sen H&M:n alesta lähtöpäivän aamuna, kun suuntasin kaupunkiin tekemään minuutin täsmäiskun Sokoksen 3+1 päiville (Lumenen vedenkestävää silmämeikinpoistoinetta isossa pakkauksessa) ja toisen yhtä lyhyen H&M:lle (kakspäkki sukkahousuja + tämä mekko). Heitin sen sitten vielä matkalaukkuun mukaan ja näissä kuvissa se on päällä ensimmäistä kertaa.

Vitsit, että tykkäänkin siitä ihan hurjasti! Ainoa vaan, että näyttää olevan äärimmäisen ryppyyntyvää materiaalia. Okei, näihin kuviin mennessä olen istunut tuo päällä jo aamupalan, lounaan, jätskien ja drinksujen verran, mutta silti. Aika ikävät rypyt ehdin etumukseen saada. Samat ateriat muuten koitui myös huulipunan kohtaloksi. Sudin aamulla kirkkaan pinkit huulet, mutta unohdin ottaa punan mukaan, kun hotellilta lähdettiin.. Ja ei ollut huulipunaraukalla mitään mahdollisuuksia selvitä, kun päivän ohjelmassa oli lähinnä syömistä.

Mitäs te tykkäätte asusta? Mukavuus oli ainakin ihan täysi kymppi! Ja eikö olekin ehkä maailman hurmaavin ovi, tuo ihana vanha rapistunut? Vähänkö haluaisin asua tollaisen takana!