Olin ajatellut postailla tästä aiheesta vasta myöhemmin, kun meidän suunnitelmat ovat täsmentyneet vähän enemmän. Mutta sitten ajattelin, että samapa se. Voinhan hyvin jakaa tän ajatuksen teidän kanssa jo nyt. Jotta tulevankin kesän morsiamet ehtii halutessaan ottaa ideasta vaarin!

Me nimittäin halutaan meidän häihin nimikkodrinkki.. tai itse asiassa kolme! Tämän ajatuksen olen alunperin saanut serkkuni häistä vuonna. Heillä oli nimittäin normaalien oluiden, siiderien, lonkeroiden ja viinien lisäksi tarjolla viisi drinkkiä. Baarin takaseinällä oli juomalistan lisäksi muistaakeni viisi sydämenmuotoista kylttiä, joissa oli hauskasti nimetyt nimikkodrinkit (ja kerrottu niiden sisällöt).

IMG_0918

Drinkit oli nimetty pariskuntaan liittyvien juttujen mukaan. En ole varma pitääkö muistikuvai paikkaansa, mutta musitelisin listalla olleen ainakin drinkki nimeltä "Tercel" - muuan legendaarinen menopeli. Ja koska auto oli ollut kuravellin värinen, niin taisi olla drinkkikin!

Kuten jo sanoin, me haluttaisiin meidän häihin kolme erityisdrinkkiä - yksi sulhaseen liittyvä, yksi morsiameen liittyvä ja yksi meidän yhteinen juttu. Nyt pitäisi vaan keksiä, että mitkä näiden drinkkien nimet on.. ajatuksia on jo heitelty ilmaan, mutta mitään ei ole vielä päätetty. Sen verran sentään jo tiedetään, että sulhasen drinkki tulee mitä todennäköisimmin olemaan sisällöltään vodka-RedBull!

Ja niiden kahden muun drinkin päättämistä varten täytyy varmaan järjestää apuvoimien kanssa pieni drinkki-ilta. Voi voi, ikävä homma, mutta jonkunhan niitä on uhrauduttava testaamaan.

IMG_0900

Meidän juhlapaikkaan saa siis viedä itse juomat, eikä mitään ammattilaista baarimikkoa ole paikalla. Ajateltiin mennä samalla idealla, kun niissä serkkuni häissä tehtiin. Alkuillasta baaritiskin takana oli hääparin ystävä nimikkodrinkkejä sekoittamassa. Loppuillasta ihan vaan itsepalvelu. Jos joku välttämättä haluaa vielä yömyöhällä "Lennartin" (uskokaa tai älkää, tällä hetkellä yksi esitetty vaihtoehto mun drinkin nimeksi!) niin voi sitten sekoittaa itse. Silloin on tarkoitus muutenkin olla vähän vapaampi meininki!

Mitä tykkäätte ideasta? Onko joku muu toteuttamassa jotain saman tyylistä? Entäpä alkoiko tämän jälkeen innostamaan?