Hauskoja nimikkodrinkkejä häihin

Olin ajatellut postailla tästä aiheesta vasta myöhemmin, kun meidän suunnitelmat ovat täsmentyneet vähän enemmän. Mutta sitten ajattelin, että samapa se. Voinhan hyvin jakaa tän ajatuksen teidän kanssa jo nyt. Jotta tulevankin kesän morsiamet ehtii halutessaan ottaa ideasta vaarin!

Me nimittäin halutaan meidän häihin nimikkodrinkki.. tai itse asiassa kolme! Tämän ajatuksen olen alunperin saanut serkkuni häistä vuonna. Heillä oli nimittäin normaalien oluiden, siiderien, lonkeroiden ja viinien lisäksi tarjolla viisi drinkkiä. Baarin takaseinällä oli juomalistan lisäksi muistaakeni viisi sydämenmuotoista kylttiä, joissa oli hauskasti nimetyt nimikkodrinkit (ja kerrottu niiden sisällöt).

IMG_0918

Drinkit oli nimetty pariskuntaan liittyvien juttujen mukaan. En ole varma pitääkö muistikuvai paikkaansa, mutta musitelisin listalla olleen ainakin drinkki nimeltä "Tercel" - muuan legendaarinen menopeli. Ja koska auto oli ollut kuravellin värinen, niin taisi olla drinkkikin!

Kuten jo sanoin, me haluttaisiin meidän häihin kolme erityisdrinkkiä - yksi sulhaseen liittyvä, yksi morsiameen liittyvä ja yksi meidän yhteinen juttu. Nyt pitäisi vaan keksiä, että mitkä näiden drinkkien nimet on.. ajatuksia on jo heitelty ilmaan, mutta mitään ei ole vielä päätetty. Sen verran sentään jo tiedetään, että sulhasen drinkki tulee mitä todennäköisimmin olemaan sisällöltään vodka-RedBull!

Ja niiden kahden muun drinkin päättämistä varten täytyy varmaan järjestää apuvoimien kanssa pieni drinkki-ilta. Voi voi, ikävä homma, mutta jonkunhan niitä on uhrauduttava testaamaan.

IMG_0900

Meidän juhlapaikkaan saa siis viedä itse juomat, eikä mitään ammattilaista baarimikkoa ole paikalla. Ajateltiin mennä samalla idealla, kun niissä serkkuni häissä tehtiin. Alkuillasta baaritiskin takana oli hääparin ystävä nimikkodrinkkejä sekoittamassa. Loppuillasta ihan vaan itsepalvelu. Jos joku välttämättä haluaa vielä yömyöhällä "Lennartin" (uskokaa tai älkää, tällä hetkellä yksi esitetty vaihtoehto mun drinkin nimeksi!) niin voi sitten sekoittaa itse. Silloin on tarkoitus muutenkin olla vähän vapaampi meininki!

Mitä tykkäätte ideasta? Onko joku muu toteuttamassa jotain saman tyylistä? Entäpä alkoiko tämän jälkeen innostamaan?

12 Kommenttia

 1. Meille tulee myös todennäköisesti nimikkodrinkkejä kolmin kappalein! Mielestäni se on hauska idea ja tuo häihin lisää persoonallisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! :) Oon sun kanssa samaa mieltä, se tuo ehdottomasti persoonallisuutta. Ja se on myös kätevä tapa rajata sitä, kuinka paljon erilaisia drinkkejä on tarjolla! :)

   Poista
 2. Meillekin tulee, mutta leffojen mukaan ja yks on tietenkin lovefall eli meidän drinkki ;) muuten tulee pöytiin jokaisen kohdalle lista jossa drinkit kuten dry martin eli vesper niinkuin casino royalessa bond sen nimesi. Lovefallin sekoitusta ei oo vielä mietitty. Pitäis alkaa miettii. Nimikkodrinkit on kyllä hyvä idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mainio idea tuokin, että tarjoilee teeman mukaisia drinkkejä! :) Teillä on siihen tarkoitukseen erittäin hyvin toimiva teemakin!

   Onneksi tuo maisteleminen ja testaileminen ei ole kovin rankkaa hommaa.. paitsi jos mieleistä ei meinaa löytyä ja joutuu maistella tolkuttoman paljon :D

   Poista
 3. Erilaiset drinkit on kyllä tosi kiva vaihtoehto perus boolille, tätä tullaan varmasti meidänkin häissä käyttämään. :) Pinterestistä bongasin häädrinkkimenun jossa listalla oli jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä ja jotain lainattua... ;) Kiva idea sekin! Me ollaan tuon sulhon kanssa kyllä niin vannoutuneita gin tonicin ystäviä että melko mälsä drinkkilista tulisi jos vain omia suosikkejamme listattaisiin! :D Tuo onkin kiva idea että keksisi drinkkien nimet "meidän jutuista", pitää laittaa muistiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla on vähän sama.. että en oikeastaan haluaisi sitä boolia tarjota!

   Voi vitsi, tuo uutta, vanhaa, sinistä ja lainattua idea on kyllä myös tosi söpö! :) Mutta tietty keksimällä jotain itseen liittyvää, siitä tulee vähän henkilökohtaisempaa! Tuo Korpun yllä mainitsema idea teeman mukaisista drinkeistäkin on tosi kiva!

   Ja mikäs siinä, sitten tarjoatte sitä gin&toniciakin ja muutamaa muuta drinkkiä, että on vähän jokaiselle jotain..? :)

   Poista
 4. Aivan älyttömän hauska idea! Repesin kuravellin värisen drinkin kohdalla kokonaan.

  Juomapuoli taitaa olla meidän huolellisimmkn suunniteltu osuus näihin häihin liittyen toistaiseksi. Me ajateltiin skipata drinkkipuoli kokonaan. Se tosiaan vaatisi jonkun baarimikoksi, ja muutenkin tuntuu helpommalta "self service -meininki". Pohdinnan alla on vielä, onko meillä boolia vai ei. Senkin annostelu kun tuppaa kuulumaan niihin vähemmän siisteihin juttuihin, oli se sitten kannussa, maljassa tai maitotonkassa. Edullista se kuitenkin olisi, joten puolensa ja puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä noiden drinkkien huono puoli.. että jonkun pitäisi niitä olla tekemässä! Mutta tosiaan boolikaan ei ihan ongelmatonta ole.. se on aina lopussa ja annostelu tosiaan vähän hankalaa sekin. Jotenkin meitä ei tuo booli oikein houkuta.. Mutta edullisuus on kyllä ehdotonta plussaa! :)

   Poista
 5. Ihana idea! Me ajateltiin mennä viini/siideri/olut linjalla, mutta just jos olis joku niitä väsäämässä niin toi olis ihan mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on musta ainakin kiva persoonallinen lisä! Tuskinpa mekään ketään ammattilaista hankitaan, mutta täytyy katsella jos joku kaveri vähän aikaa miksailisi! :)

   Poista
 6. Oi ihanaa! Olen joskus kuullut kyllä nimikkodrinkeistä, muttei muuten ole tullut vastaan. Mä haaveilen shampanjabaarista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi shampanjabaarikin kuulostaa tosi ihanalle! Sitä pitää kyllä meidänkin häissä olla tarjolla drinkeistä huolimatta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!