The Amazing Grease - Polttarit Osa 1

Polttarit_1

Nyt päästään käymään läpi mun mahtavia polttareita! Jaoin postauksen kolmeen osaan, jotta postaukset pysyisivät inhimillisissä mitoissa.. tiedättehän te mut, aina ei ihan pysy. Koska häät kuitenkin lähestyy taitaa väliin tulla vähän muutakin juttua, mutta koitan saada kaikki polttaripostauksetkin mahdollisimman pian ulos! Mutta aloitetaan..

Jos joku on missannut mun polttaripäivän aamuna kirjoittaman postauksen, munhan oli tarkoitus mennä jo perjantaina telttailemaan kolmen kaverin kanssa meidän porukoiden takapihalle. Nämä suunitelmat vesitti meikäläisen kuume ja aika ankara flunssa. Mutta sain sitten puoliltaöin perjantai-iltana kuitenkin yllätysherätyksen, jotta tiesin olla hyppäämättä Jonin kyytiin kohti Helsinkiä. Tuon yllärin jälkeen ei uni oikein meinannut tulla.. unta sain pari tuntia ennen kuin Jonin herätyskello soitti puoli kuuden maissa. Eikä uni tullut sen jälkeenkään, vaikka herätyksen olin laittanut kahdeksaksi. Joten nousin sitten katsomaan Ostos Tv;tä, juomaan kuumaa mehua ja näpyttelemään postausta. Puoli kahdeksan jälkeen kotiin hiipi äiti (joka luuli meidän nukkuvan takapihalla ja sai sydärit kun minä rääkäisin iloisen, mutta flunssaisen moin olkkarista), kahdeksan jälkeen saapui ensimmäinen kaaso ja puolen yhdeksän jälkeen alkoi tiputella paikalle muutakin polttariporukkaa!

Vähän aikaa rupateltua ja räkäteltyämme oli aika aloittaa polttarit! Ensin käteeni annettiin polttariboksi, jonka ulkokuori vahvisti polttarikalenterista saamaani ajatusta jonkin sortin Amazing Racesta!  Sitten sain päälleni pelipaidan ja päähäni kruunun ja sitten olikin aika vannoa boksista löytynyt polttarivala. Poppoon edessä sitten vannoin, etten polttaripäivän aikana ota yhteyttä Joniin, isääni tai virkavaltaan. Valassa lupasin myös kertoa polttareista muille ihmisille mairittelevaan sävyyn, joten täältä pesee!

Polttarit_2 Polttarit_3

Polttarivalan vannomisen ja allekirjoittamisen jälkeen sain käteeni kirjeen kolmannelta kaasoltani. Hän ei päässyt paikalle ja kun este tuli tietoon hän oli mulle jo etukäteen ilmoittanut, että nyt kävi näin. Tämä samainen kaaso oli se, joka jo vuosia sitten oli nähnyt unessaan mun täydelliset polttarit. Ikävä kyllä oli koko päivän, mutta lupasin, että pidetään sitten tämän kaason kanssa jälkipolttarit myöhemmin. Ja samoin täytyy varmaan tehdä niiden kolmen muun polttarivieraan kanssa, jotka eivät paikalle päässeet.

Sitten olikin vuorossa tsiipparikavereideni vetämät ohjelmat. Sain päälleni ihanan meidän seuran ikivanhan (niin vanhan, ettei kukaan muista aikaa, jolloin näitä käytettiin) puvun. Ponnariin kiedottiin pukuun kuulunut violetti donitsi. Mutta sain päähän myös vähän modernimman lettinauhan.. tai no, sain käteen pussin tarvikkeita ja kasasin sen itse samalla kun esittelin polttarivieraat toisilleen ja kerroin miten oltiin tavattu. Meni ihan hyvin, kun joukossa oli vain yksi vieras, jonka kanssa ei millään muistettu tutustumistamme!

Sen jälkeen oli vuorossa vähän aamujumppaa cheer -treenien merkeissä. Ensin lämppäiltiin, ja sitten rakennettiin luottamusta munkin oi niin monesti pikkuisille valmennettaville vetämääni leikin avulla. Poppoo jaettiin kolmen hengen ryhmiin ja minä sain tuomarina nostaa astiasta lappuja, joille oli kirjoitettu (häihin liittyviä) asioita, jotka ryhmän piti omilla kehoillaan luoda noin kymmenessä sekunnissa. Täytyy sanoa, että ihan mahtavaa heittäytymistä koko porukalta. Tuomarin tehtävä oli aika vaikea! Sen jälkeen päästiinkin opettelemaan pieni chant -huuto. Siihen opeteltiin koreografia, joka päättyi tietenkin meikäläisen bravuristuntti fameen.. voi kauhistus.. Niin ja tämä tietysti videoitiin niin, että koko muulla porukalla oli kasvoillaan Joni -naamarit. Ihan huikeat sellaiset!

Polttarit_4 Polttarit_5 Polttarit_5b

Cheepan jälkeen minä pääsin suunnistamaan vihjeiden perusteella kylällä pienen reitin vihjeiden perusteella. Tämä suunnitelmakin oli vähän hätävararatkaisu mun terveydentilan vuoksi. Aluksi oli ollut tarkoitus mennä isommalla porukalla suunnistamaan juosten, mutta sitten tapahtui pienoinen nilkkavamma ja eihän siitä tullut mitään. No, sillä välin kun minä ja yksi kaaso poljettiin tandemilla, muu poppoo valmisteli brunssia ja alkoi laittautua. Ruokaa oli paljon ja kaikki oli niin hyvää! Mutta ihan erityismaininta on vielä pakko antaa noille mielettömän huikeille Minni Hiiri -kuppikakuille, jotka ystäväni Saara oli leiponut! Ihan huikeita ja hyviäkin! Saara oli raahannut korvina olevat mini-Oreot Espanjasta asti ja pestannut pikkusiskonsa tekemään rusetit.. ja pestannut äitinsäkin kuljetuksiin ja pastasalaatin tekoavuksi, kiitos vielä!

Polttarit_6 Polttarit_7 Polttarit_8

Siinä istuessani laitettavana kuumaa mehua Hagrid -mukista hörppien ja kuumiksi kissoiksi laittautuvia naisia katsellessani Saara kysyi minulta tajuanko mitä he ovat. En todella tajunnut, kunnes Saara heitti nahkatakin olalleen ja poseerasi mulle ja siitä näystä iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, että siinähän on Greasen Sandy! Ja kokonainen lauma Sandyjä vieressä! Sitä vaan tytöt eivät aavistaneet, että mullahan oli porukoiden luona vanhassa vaatekaapissani heidän mulle ostama pinkki satiininen Pink Ladies -takki, vähänkö osui hyvin! Joten sitten mulle paljastettiin, että ei mulla olekkaan luvassa The Amazing Race -polttarit vaan The Amazing Grease! Ihan mahtavaa! Pian pakkauduttiinkin autoihin ja lähdettiin kohti seuraavia seikkailuja...

Polttarit_9

8 Kommenttia

 1. Ihan mahtavalta vaikuttaa! Huikeet nuo naamarit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä ja aikamoinen hitti myös häissä, kun tytöt ne ottivat mukaan :D

   Poista
 2. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Mielenkiintoista oli varmaan myös naapureilla ja ohikulkijoilla, päätellen siitä, kun "jäi näkö päälle". Tuo sun takki oli kyllä aika makee ylläri muille ja hyvä sattuma kaikin puolin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa ja pitäähän sitä pienellä kylällä vähän viihdykettä ja keskustelunaihetta tarjota.. niin kai oli myös Jonin polttareissa :D

   Poista
 3. Eikä, noi Minni Hiiri -kuppikakut on maailman söpöimpiä! Ja Grease on mun yks ehdottomista lempileffoista! Jään innolla odottamaan polttaritarinalle jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! En vaan voi vieläkään lakata ihastelemasta niitä! :) Ja Grease on kyllä paras <3

   Poista
 4. Yhtäläisyydet sen kun jatkuu: Mun polttareissa teemailtiin The Amazing Briden merkeissä :D Pitäis laittaa nukkumaan, mutten ehkä malta. Niin mahtava alku sun polttareilla ja mageet asut! Pakko ehkä lukea loputkin polttaripostaukset ennen nukkumattia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Amazing Race on kyllä ihan mahtava idea teemojen pohjaksi! :D Hyvin on meidän molempien kaasot selvästi hoitaneet hommansa :D Ihana Maria, toivottavasti et liian myöhään valvonut kuitenkaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!