Rakkauden kesä! + ARVONTA

Lambi_1
- Yhteistyössä Lambi -


***ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!***

Moikka taas ja hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! Täällä sitä aloitellaan tosi hyvissä mutta vähän jännittyneissä fiiliksissä. Elämä on viime päivinä tuonut taas meidän elämään uusia tuulia, jänniä mutta innostavia sellaisia! Mutta mikäpä olisi ihanampaa kuin hypätä uusiin seikkailuihin oman rakkaan kanssa? Joten tämä on enemmän kuin sopiva hetki pistää vähän iloa ja rakkautta myös jakoon!

Pääsin tekemään yhteistyötä pehmopaperimerkki Lambin kanssa ihanien rakkauspapereiden tiimoilta. Muistatteko nämä aiemminkin kaupoissa näkyneet vessa- ja talouspaperit, joihin oli painettu ihan tavallisilta ihmisiltä kerättyjä pieniä rakkaustarinoita? Ne ovat täällä taas! Aiempina vuosina ihmiset olivat antaneet palauteryöpyn siitä, että nämä olisivat olleet täydellisiä papereita häihin, joten toiveisiin on vastattu ja paperit tuotu tänä vuonna myyntiin sopivasti rakkauden kesän alla.

Lambi_2 Lambi_3 Lambi_4

Ihan oikeasti, nämä rakkauspaperit sopii mulle ja mun häihin kuin nenä päähän. Minähän olen ihminen, jolla on kotonaankin "erikoisvessapaperia". Nimittäin pinkkiä Hello Kitty -vessapaperia tytöille ja vihreää jalkapallopaperia pojille. Nämä juhlapaprut on päässeet toistaiseksi vain kerran käyttöön.. meidän kaverikihlajaisissa nimittäin. Joten tottahan toki tämä astetta isompikin rakkauden juhla ansaitsee omat spesiaalipaperinsa.

Nuo papereihin painetut rakkaustarinat on ihan supersuloisia. Erityisesti mua liikutti tuo, että rakkautta on eväsrasiasta löytyvä viesti: "Minä rakastan sinua!". Meillä on nimittäin ollut vissiin viisi vuotta tapana tehdä toisille eväitä jonne piirretään toisillemme rakkausviestejä pienille lappuille. Yksi sellainen näkyy mun Instagramissa täällä. Se täytyy kyllä myöntää, että ainakin mulle se on myös pieni ongelma, että nuo tarinat on niin suloisia! Nimittäin onhan se vähän hassuhkoa pyyhkiä peffansa jonkun supersöpöön ja ihanaan rakkaustarinaan, heh!

Lambi_6 Lambi_5 Lambi_7 Lambi_8

Mutta nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa itsellenne vähän rakkautta. Pääsen nimittäin arpomaan rakkauspapereita teillekin! Yksi onnekas voittaa palkinnon, joka pitää sisällään neljä kuuden rullan pakkausta wc-paperia eli 24 rullaa rakkautta. Osallistuminen toimii seuraavasti:

 • Kommentoi tätä postausta!
 • Kirjoita kommenttiin mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, jonka kautta tavoitan sinut voiton osuessa kohdallesi.
 • Halutessasi voit kertoa vaikka miksi juuri sinä haluaisit voittaa rakkauspapereita tai ilahduttaa minua kertomalla jonkun oman pienen rakkaustarinan.. tai vaikka fiilistelemällä sitä, miksi rakkaus on niin ihanaa!
Osallistumisaikaa on reilun viikon verran eli osallistumisaika päättyy 12.6.2015 kello 23.59. Sen jälkeen voittaja arvotaan kaikkien osallistujien joukosta. Tasapuolisesti onnea kaikille matkaan ja nyt ei muuta kuin osallistumiskommentteja nakuttelemaan!

***ARVONTA ON PÄÄTTYNYT***

42 Kommenttia

 1. Saimme näitä wcpapereita tupaantuliaislahjaksi ystäviltämme ja se oli mielestäni ihana lahja. Joka kerta kun kävi vessassa pystyi muistella niitä ihmisiä, keneltä ne saatiin. Ja tekstejä on ihana lueskella. Arjen positiivisia asioita! S-posti: Marika.kiuru@wippies.com

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa lähetin joskus tuollaisen rakkausviestin kun niitä kerättiin noihin papereihin, olisi hauska tietää onko omaani julkaistu ja pääsevätkö ihmiset pyyhkimään siihen :D
  saya
  sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, kun hauska idea! Haluan tätä meille, eli mukana ollaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihanaa paperia! Vielä jotenkin henk.kohtaisempaa kuin se rakkausrunopaperi! Ehdottomasti mukana kilpailussa, jos vaikka löytyisi sitten meidän häistä tällaista söpöilypaperia vessasta. latuah@utu.fi

  VastaaPoista
 5. Jee, määäääää oon niin toivonu rakkaustarinavessapaperin paluuta ja nyt mun toiveisiin on vastattu! :) Ilman muuta siis mukana arvonnassa! Voittopaperit pääsis koristamaan meidän hääpaikan ei-niin-nättejä vessoja varastaen huomion niiden rumuudelta 100-0 :D purppurasade@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pienten lasten äidille oma-aika on WC aika eli ihana olisi lukea omassa rauhassa pöntöllä istuessa ihania pieniä rakkausviestejä.
  Terveisin: Inkuli
  inga.ruohonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen kimppakämpässämme se, joka unohtaa vuorollaan ostaa vessapaperit ja kahvit. Tässä olisi pieni hellyydenosoitus ystäville, kun lähetys saapuisi. Ehkä saisin pienen hajamielisyyteni anteeksi!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Minä juuri omassa blogissani hehkutin näiden paluuta kauppoihin. Muut kaupassa asioivat eivät ehkä oikein ymmärtäneet riemun kiljahtelujani ;D laku933@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Ihanaa piristystä, olisi kovin tervetulleita meille!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa! olisi passelit häihin.
  malinenmarja@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana! paamiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa, nämä olisivat hauska yksityiskohta hääpaikkamme wc-tiloihin. :) moisio.pauliina@gmail.com.

  VastaaPoista
 14. Häät tulossa, joten ehdottomasti menis heti käyttöön ;) haasuunnitelmia2015 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 15. Häät meilläkin, eli sinne olis loistavaa saada :) kettulainen86@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Meillä luetaan vessassa Aku Ankkaa.. Mies voittoisessa kodissa (5+minä) olisikin mukava ujuttaa heille rakkautta runojen muodossa :) Salaista koulutusta ....
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana! :) Nämä paperit olisivat ihania mökille!

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana kivassa arvonnassa. Joskus pari vuotta sitten oma pieni rakkaustarinani ikuistettiin vessapaperiin :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Minulle suurin rakkaudenosoitus on se, että mieheni on mahtava isä lapsellemme ja jakaa kanssani vastuun arjen pyörittämisestä.

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Oi miten kivoja, mahtava palkinto.
  Nämä pääsisivät meillä omaksi ja vieraiden iloksi.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 22. Ihania. Nämä olisivat hääpaikalla yksi niistä pienistä mutta mietityistä yksityiskohdista :)

  sofiasilver(at)windowslive.com

  VastaaPoista
 23. Nää on niin somia. Pieni somiste mökin (=hääpaikka) vessaan, jota ei hirveämmin muuten koristeltua saa.

  h.oranen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Ihana arvonta, mukana ollaan!
  elokuunilo(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ihanaa paperia vaikka vanhaakin liittoa piristämään kunhan vaan muistaa laittaa silmälasit päähän vessaan mennessään! Terveisin katriema@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Onpa hauskoja! :) Jemmaisin nämä varastoon odottelemaan häitä.

  leena.kekkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Tulikoha edellinen kommenttini läpi :) Ihana arvonta kuitenkin ja mukana ollaan.

  VastaaPoista
 28. Mukana ihanassa arvonnassa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ihanaa, etta naa tekee paluun! Mukaan arvontaan. lluojuko@nic.fi

  VastaaPoista
 30. Käyttäisin wc-papereita meidän elokuisissa häissä. Vieraat saisivat lukea pöntöllä istuessa rakkaus aiheisia tekstejä :) Ihana pieni yksityiskohta häihin :)
  Mimmu_91730@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Arjessa ei ole liikaa sellaisia pysähdyttäviä hetkiä, rakkausteksteistä vessassa tms voisi kivasti tulla sellainen... Mukana siiis. ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 32. Kelpais. :)
  route_66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 33. Käsi kädessä, hymy, takapuolen nipistys, txtari iha vaa kysyäkseen mitä kuuluu. Rakkauden pieniä tekoja ja niiden siemeniä lattialla leikkimässä. Ihanaa ja rakkauden täytristä kesää ihan jokaiikalle! Tuollanen paperinpala ois mukava piilottaa toisen eväisiin :) mukana onnea kokeilemassa tässä kisassa. sannamari.t@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Itse ostan aina kuvioituja vessa ja talouspapereja. Ovat vähän kalliimpia, mutta mukavampi jotenkin katsella, kun kuviota :) Arvonnassa mukana, wc-papruvarasto lopuillaan :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 35. rakkaus on aina ihanaa, luottamusta toiseen ihmiseen
  marjo66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 36. Rakkaus. Se tunne... Mukana ihanassa arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Onpa kiva kun nää on tullu takas myyntiin. :) Ostin jo vuosia sitten häitä varten yhden paketin, vaikka mua ei oltu sillon vielä edes kosittu. :) Viime kesänä tuli kosinta ja kesällä 2016 on häät.
  outimaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Ihanaa paperia, kokeilenpa onneani arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Olisi mukava yllätys mökille!
  virtame@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Uusi koti, joten uusi wc, sinne olisi kiva saada nämä paperit!
  riikka.virtaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Minulla ja miehelläni on 26:s hääpäivä juhannuksena.Muistamme edelleen sanoa kuinka rakas toinen on ja varaamme yhdessä ololle aikaa.Taidan ostaa juhannukseksi meille tätä ihanin kirjotuksin täyttämää wc paperia ja katsoa huomaako rakas mieheni wc paperin sanomaa ollenkaan.
  jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!