Lambi_1
- Yhteistyössä Lambi -


***ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!***

Moikka taas ja hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! Täällä sitä aloitellaan tosi hyvissä mutta vähän jännittyneissä fiiliksissä. Elämä on viime päivinä tuonut taas meidän elämään uusia tuulia, jänniä mutta innostavia sellaisia! Mutta mikäpä olisi ihanampaa kuin hypätä uusiin seikkailuihin oman rakkaan kanssa? Joten tämä on enemmän kuin sopiva hetki pistää vähän iloa ja rakkautta myös jakoon!

Pääsin tekemään yhteistyötä pehmopaperimerkki Lambin kanssa ihanien rakkauspapereiden tiimoilta. Muistatteko nämä aiemminkin kaupoissa näkyneet vessa- ja talouspaperit, joihin oli painettu ihan tavallisilta ihmisiltä kerättyjä pieniä rakkaustarinoita? Ne ovat täällä taas! Aiempina vuosina ihmiset olivat antaneet palauteryöpyn siitä, että nämä olisivat olleet täydellisiä papereita häihin, joten toiveisiin on vastattu ja paperit tuotu tänä vuonna myyntiin sopivasti rakkauden kesän alla.

Lambi_2 Lambi_3 Lambi_4

Ihan oikeasti, nämä rakkauspaperit sopii mulle ja mun häihin kuin nenä päähän. Minähän olen ihminen, jolla on kotonaankin "erikoisvessapaperia". Nimittäin pinkkiä Hello Kitty -vessapaperia tytöille ja vihreää jalkapallopaperia pojille. Nämä juhlapaprut on päässeet toistaiseksi vain kerran käyttöön.. meidän kaverikihlajaisissa nimittäin. Joten tottahan toki tämä astetta isompikin rakkauden juhla ansaitsee omat spesiaalipaperinsa.

Nuo papereihin painetut rakkaustarinat on ihan supersuloisia. Erityisesti mua liikutti tuo, että rakkautta on eväsrasiasta löytyvä viesti: "Minä rakastan sinua!". Meillä on nimittäin ollut vissiin viisi vuotta tapana tehdä toisille eväitä jonne piirretään toisillemme rakkausviestejä pienille lappuille. Yksi sellainen näkyy mun Instagramissa täällä. Se täytyy kyllä myöntää, että ainakin mulle se on myös pieni ongelma, että nuo tarinat on niin suloisia! Nimittäin onhan se vähän hassuhkoa pyyhkiä peffansa jonkun supersöpöön ja ihanaan rakkaustarinaan, heh!

Lambi_6 Lambi_5 Lambi_7 Lambi_8

Mutta nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa itsellenne vähän rakkautta. Pääsen nimittäin arpomaan rakkauspapereita teillekin! Yksi onnekas voittaa palkinnon, joka pitää sisällään neljä kuuden rullan pakkausta wc-paperia eli 24 rullaa rakkautta. Osallistuminen toimii seuraavasti:

  • Kommentoi tätä postausta!
  • Kirjoita kommenttiin mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, jonka kautta tavoitan sinut voiton osuessa kohdallesi.
  • Halutessasi voit kertoa vaikka miksi juuri sinä haluaisit voittaa rakkauspapereita tai ilahduttaa minua kertomalla jonkun oman pienen rakkaustarinan.. tai vaikka fiilistelemällä sitä, miksi rakkaus on niin ihanaa!
Osallistumisaikaa on reilun viikon verran eli osallistumisaika päättyy 12.6.2015 kello 23.59. Sen jälkeen voittaja arvotaan kaikkien osallistujien joukosta. Tasapuolisesti onnea kaikille matkaan ja nyt ei muuta kuin osallistumiskommentteja nakuttelemaan!

***ARVONTA ON PÄÄTTYNYT***