*** Ihan ensialkuun huomio! Eilen illalla nakkisormeni osui hutiin, kun puhelimella yritin hyväksyä erästä edellisen postauksen arvontaan osallistunutta kommenttia, joten jos jätit eilen sunnuntaina illasta osallistumiskommenttia arvontaan, käyhän vilkaisemassa näkyykö kommenttisi tuolla joukossa! Jos näkyy niin hyvä, mutta jos ei niin nakuttelisitko sen uudestaan! Olen tosi pahoillani tästä sählingistä! Kommenttien "julkaise" ja "poista" -napit on vieri vieressä ja ilmeisesti etusormeni on niin nakki, etten osunut vain yhteen kerralla.. ***

Sitten asiaan... polttarikalenterin luukut sen kun vähenee.. yhtä hurjaa tahtia kun viikot häihinkin! Niitä on enää alle kuusi jäljellä. Hääpainajaisia näen tasaiseen tahtiin, edellisessä isukki ei pystynyt saattamaan mua alttarille, koska oli riipaissut vähän paksummat kuin seitinohuet hääpäivän aamuna (ei siis todellakaan kuulu isin normaaleihin tapoihin) ja kun minä sitten yksin lähdin kohti kirkkokäytävää niin eiköhän hetki sitten oikeasti naimisiin mennyt kaasoni kimpaissut edelleni oma hääpukunsa päällään! Minä siinä sitten poljin jalkaa, että nyt on kyllä mun vuoro!

Hääpainajaisten rinnalle on tullut myös ensimmäinen polttaripainajainen. Määhän olen päättänyt visusti niin polttareiden kuin häidenkin suhteen, että en kiukuttele tai murehdi tai valita tai ota stressiä mistään. No, unessahan me oltiin Jonin kanssa menty hotelliin yöksi ja mut haettiin yllättäen polttareihin juuri kun olin kylvyssä hotellihuoneessa. Sieltä mut sitten pyyhe päällä raahattin polttaririentoihin (jotka oli samassa hotellissa, meille oli pari sviittiä ja koko kylpyläosasto.. just niinkuin oikeastikin varmaan tulee olemaan, ehe).

Yhtäkkiä sitten tajusin, että olin kylpyyn mennessä ottanut kihlasormuksen pois ja laittanut sen hotellihuoneen kirjahyllyn ylimmälle hyllynreunalle. Kerroin tästä kaasoille, jotka vaan totesivat, että ei kannata enää lähteä hakemaan sitä sormusta. Ei se Joni oikeasti ole sinne huoneeseen jäämässä yöksi ja siivooja on varmaan jo käynyt huoneen siivoamassa ja heittänyt roskikseen kaiken mitä sulta jäi - vaatteet ja sormuksetkin. Tästähän minä ne pultit vetäisin, kun ei kukaan tajunnut, että ei se nyt ole ihan pikkujuttu jos siivooja on heittänyt mun kihlasormuksen roskiin. Kiukuttelin ja itkin yksin kylpyläosaston nurkassa... ja samaan aikaan muistan olleeni ihan hirveän pettynyt itseeni, kun nyt kuitenkin päädyin polttareissani mököttämään!

Eli note to self... pidä polttareissasi huoli kihlasormuksestasi niin ei tarvitse mököttää siksi, että se on roskiksessa.

WP_20150608_14_21_15_Pro

Viime viikolla polttarikalenterisa paljastui teksti "New Look". Oletan, että tämä viittasi muodonmuutokseen, jonka pääsen polttaripäivänä kokemaan. Tän päivän luukusta puolestaan aukesi kuva karvaisesta sedästä, joka ainakin mua ja Jonia muistuttaa jostain Hobitti tai TSH -leffojen hahmosta. Eli  ehkä mulla on luvassa Legolaspolttarit? Käy hyvin! Tai sitten me tullaan harrastamaan silloin miekkailua tai jousiammuntaa.. käy sekin! Kunhan ei ratsastusta.. eikä larppausta sen enempää. Pliis!