Liukuväri_1Liukuväri_2

Moikka vaan ja hyvää maanantaita! Täällä herättiin siihen, että viime viikon pikkuflunssa näyttää kääntyvän huonompaan suuntaan, ainakin kurkku on ihan älyttömän kipeä ja olo tukkoinen. Tän hetken olo ei yhtään sovi näihin mun esittelemiin hempeän kauniisiin kynsiin. Nyt olo kun on kaikkea muuta.

Mutta hempeät sävyt jatkavat suosiotaan mun kynsillä. Kaipa se kevät näkyy siinäkin, että kynsille tekee mieli lakkailla vain lempeitä pastellisävyjä. Tai kirkkaita väripläjäyksiä! Neonpinkkiä on nimittäin nähty mun kynsillä viime viikkoina paljon (ja varpaissa on tälläkin hetkellä). Tällä kertaa laitoin kynsille pastellisen liukuvärin ja ihan hirveän pitkästä aikaa leimaukset. Halusin kynsiin vähän mielenkiintoa ja laitoin liukuvärit aina eri päin joka toiseen kynteen. Leimauksetkin tein joka sormeen eri tavalla. Mielestäni tulos oli ihan älyttömän kiva! Mulle tulee näistä jotenkin vähän Aasia mieleen, ehkä se johtuu noista kuvioista. Joka tapauksessa tykkään kovasti. Tykkäättekö te?

Liukuväri_3Liukuväri_4

Lakkoina käytin Essien Mint Candy Applea ja Kikon violettia sävyssä 330. Leimaukset tein Konadin valkoisella leimauslakalla He-He -laattaa käyttäen.. kyseiseltä merkiltä on muuten olemassa myös Harry Potter -aiheisia laattoja.. ihan vaan tiedoksi, jos joukossa on muitakin wannabe-velhoja!