Kuusisto_6Kuusisto_5

Huh heijaa, nyt olisi ihan valtava määrä kuvia odottamassa käsittelyä, blogiin laittamista ja omiin albumeihin arkistoimista. Eilen nimittäin oli sellainen päivä, että meidän kameralle tallentui lähes 600 ruutua. Me ollaan molemmat innokkaita valokuvaajia ja haluttiin vapaan iltapäivän kunniaksi lähteä kuvailemaan jonnekin meille uuteen, kivaan paikkaan. Pienen Googlailun seurauksena päätettiin kääntää auton nokka kohti Kaarinaa ja Kuusiston vanhan piispanlinnan raunioita.

Mukaan lähti järkkärin lisäksi GoPro, joten saas nähdä joutaisiko sitä editoida pienen retkivideon ihan tänne blogiinkin. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että valtaosa (no okei, ei nyt ihan valtaosa, mutta yli kymmenen) tolle tulitikkuaskille tallennetuista videonpätkistä oli parin sekuntin mittaisia pätkiä mun naamasta, kun luulin vaihtavani videokuvatilasta valokuvaustilaan, mutta painoinkin vahingossa videoinnin käyntiin.. huoh!

Kuusisto_8Kuusisto_1Kuusisto_3Kuusisto_9Kuusisto_7

Kalseana ja pilvisenä päivänä rauniot olivat kyllä jotenkin vähän pelottavatkin. Paljon siellä kuitenkin oli kuvattavaa ja ihania taustoja asukuviakin varten. Niitä on tulossa omassa postauksessaan jahka saan mitenkään valittua parhaat. Kerrankin on paljon kuvia, joista valita.

Illalla suunnattiin vielä kaupunkiin yhteen tapahtumaan, jonne kamera lähti myös mukaan. Taidan jakaa sieltäkin muutaman kuvan teidän kanssa myöhemmin! Tuli nimittäin nappailtua kuvia vähän erilaisessa ympäristössä kuin yleensä.

Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut hyvä viikonloppu. Tai eihän se vielä ole edes ohi. Hyvin ehtii lähteä vielä vaikka sunnuntaiseikkailulle jonnekin lähistöllä sijaitsevaan kivaan paikkaan, jossa ei ole tullut ennen käytyä. Se on yllätävän virkistävää, vähän kuin minilomalla kävisi.