IMG_2932

Mulla oli kiva viikonloppu. Oikeastaan tosi kiva. Kivoin pitkiin aikoihin. Mutta silti mulla ei ole siitä tai mistään muustakaan oikein mitään kerrottavaa. Äiti ja isi kävi meillä kylässä. Oli mukavaa viettää niiden kanssa pari päivää ja näyttää missä me nyt asutaan. Leivottiin karjalanpiirakoita ja käytiin ulkona syömässä. Sunnuntaina vietettiin miehen kanssa pitkästä aikaa vapaapäivä kahdestaan. Riemuitsin ihan valtavasti siitä, että käytiin yhdessä ruokakaupassa ja Ikeassa. Uudistettiin kotia ihan pikkaisen ja sitten laitettiin (tai mies laittoi) ihan älyttömän hyvää ruokaa.

Mutta silti mulla ei ole oikein mitään kerrottavaa. Tai voisin kertoa vaikka äitin ja iskän tuomista tulaisista. Tai äitin mulle ostamista korviksista. Tai jakaa meidän herkullisen ruuan reseptin.. tai karjalanpiirakoiden. Tai kirjoittaa niistä sisustusmuutoksista, joita tehtiin kotona. Tai mun tän hetkisistä kynsistä, jotka on älyttömän hienot. Mutta jotenkin ei huvita.

IMG_2930IMG_2935

Mulla on päällä pieni blogikyllästyminen. Se vaivaa aina aika ajoin ja on taas hetken tehnyt tuloaan. En tiedä tuntuuko se nyt voimakkaammalle myös siksi, että olen väsynyt (niin väsynyt, että aloin eilen itkemään eläinkaupassa, kun en voinut tuoda yhtä pupua kotiin mun rakastettavaksi).. mutta voimisti väsymys tätä tai ei - kyllästyminen on nyt tosi asia.

Ongelma ei ole niinkään itse blogiin kirjoittamisessa. Kirjoittaminen on musta edelleen kivaa. Ja kuvaaminen. Sen höpöttelemisen takiahan tätä harrastelenkin. Mutta jotkin asiat tässä blogimaailmassa tökkivät. Jotkin asiat saavat mut pahalle mielelle, harmittavat ja ahdistavat. Niistä voisi kirjoittaa vaikka oman postauksensa, jos saisin joskus ajatukseni järjestykseen.

IMG_2929IMG_2936

Välillä ajattelen, laittavani blogin piiloon. Että kirjoittelisin ihan oikeasti vaan omaksi ilokseni. Mutta en tiedä kuinka paljon saan iloa ihan vain itseltäni itselleni sillä, että kirjoitan esiin kuppikakkujen reseptin. Minähän tiedän sen jo. Hauskinta tässä touhussa on se, että voin kirjoittaa kuppikakuistani ja sisustushaaveistani ja vaatteistani julkisesti ja vaihtaa ajatuksia niistä keveistä aiheista kivojen tyyppien kanssa. Mutta kuitenkin se vähän tympii. Se, että kuka tahansa voi päätyä tänne vaikka Googlaamalla "aivot käy niin kovilla". Oi kyllä, se näyttää olevan yllättävän yleinen hakusana!

Tämä on kuitenkin vain harrastus, jota olen aina ennenkin tehnyt omilla ehdoillani. Kirjoitan silloin, kun huvittaa ja siitä mistä huvittaa. Niin aion tehdä jatkossakin. Nyt vaan blogin elinkaaren aikana mietityttää eniten se, huvittaako vai ei.. tähän asti yleensä on huvittanut enemmän, kuin on ehtinyt!

Sen sijaan kukkia huvittaisi ostaa vaikka joka päivä.. tai oikeastaan vielä enemmän niitä huvittaisi saada joka päivä. Kyllä se vaan kevät kolkuttelee jo meidänkin ovella. Ei nämä pastellihaaveet ja kukat ja esiin kaivetut tennarit voi mistään muusta kieliä..