Häähullu telkkarin edessä

Katselin tuossa hetken telkkaria ja päätin kirjoittaa sen jälkeen blogiin. Sittenhän hoksasin, että tässähän onkin sopiva aihe tämän päivän kirjoitukseen - katsomani ohjelma sattui nimittäin olemaan Hulluna häämekkoihin

Minä olen nuorempana ollut erittäinkin kova tyttö katsomaan telkkaria ja olen ihan itekin kutsunut itseäni telkkarin orjaksi. Nykyään ei mullakaan kuitenkaan ole aikaa katsoa telkkaria ollenkaan niin paljon, kuin tykkäisin. Joten sen sijaan, että seuraisi lähes kaikkia ohjelmia, joudun tyytymään seuraamaan vain muutamia. Ja niitäkin niin, että nauhoitan kaiken ja katson sitten joskus kun ehdin. Ja tällä hetkellä kaikki mun vakkarinauhoitukset on hääohjelmia, joten jaetaanpa teidänkin kanssa tän telkkarin orjan hääohjelmasuosikit.

Top4

Kärkeen kuuluu ehdottomasti Hulluna häämekkoihin Atlantassa. Atlantan versiossa mua vetää puoleensa ihana henkilökunta. Oon ihan hullaantunut Bridals by Lori -myymälän omistavaan Loriin. Vaikken itse muistutakaan USA:n eteläosassa asustavaa perinteikästä tätiä, niin oon ihan hullaantunut sekä Lorin aksenttiin ja asenteeseen. Ja kyllä, itkin, kun katsoin YouTubesta pätkän, jossa Lori kertoo henkilökunnalleen sairastavansa rintasyöpää.

Bridals by Lorissa työskentelevä miespuolinen muotiasiantuntija Monte on myös mun mielestä ihan huikea. Vaikka Hulluna häämekkoihin ohjelmasta tuttu Kleinfeld -putiikin Randykin on mun mielestä lähes yhtä huikea. Tämä New Yorkin versio on kuitenkin vasta mun kakkossuosikki, vaikka tälle plussaksi täytyy laskea se, että telkkarista tulee edelleen uusia jaksoja! Samaa ei valitettavasti voi Atlantan versiosta sanoa.

Mun kolmossuosikiksi on ihan viime aikoina noussut Neljät häät Amerikassa. Suomen versio kyseisestä ohjelmasta ei oikein napannut ja aiemmin joku tökki myös rapakon takana kuvatussa. Se joku oli silloin ehkä liian kriittiset morsiot. Mua ärsytti se, että kilpasiskot menivät toisten häihin vaan mollaamaan toisiaan. Tällä hetkellä telkkarista tulee kuitenkin uusia jaksoja, joissa häät on olleet mielenkiintoisia ja valtaosa morsiamistakin tosi herttaisen oloisia naisia, joten sarjaa on ollut taas mukavampia katsoa! Tätä tulee lisäksi neljä uutta jaksoa viikossa, eli ei tarvitse koko ajan tuijotella uusintoja.

Neljännelle sijalle on äsköisen vuoksi pudonnut Häät sulhasen tapaan. Tästä en Suomen versiota tainnut koskaan nähdäkään (asuinkohan silloin Roomassa, vai mikä on mättänyt?), mutta Britanniaan sijoittuva ohjelma on kovasti mun mieleen. Tässä sarjassa on ollut hellyyttävää se, miten tyytyväisiä morsiot ovat loppupeleissä olleet, vaikka mies olisikin suunnitellut jotain aivan muuta, kuin morsian aluksi toivoi. Raivostuttavaa sen sijaan on se, että hääbudjetista sulhot käyttävät toisinaan useita tonneja omiin polttareihinsa ja sitten pihistellään morsiamen polttareista tai vaikka kutsukorteista.

Bonus

Oikeastaan muuta ei tällä hetkellä tulekaan seurattua. Bonuksena täytyy vielä mainita, että varsinkin aiemmin meidän taloudessa katsottiin Häähulluja eli siis tutummin ohjelmaa nimeltään Bridezillas. Ja kyllä, sitä katsottiin meillä yhdessä.. koulutustarkoituksiin! Sanoin jo mooonta vuotta sitten Jonille, että sen on katsottava mun kanssa Häähulluja, jotta se näkee niitä kauheita, sekoilevia morsiamia. Jotta vaikka mää sitten häiden alla vähän stressaisinkin, en mää ees vaikuta pahalle, kun se on nähnyt kuinka paljon pahempikin tilanne voisi olla! Täytyy kyllä sanoa, että uskon tän taktiikan toimineen.. heh.

Mitäs hääohjelmia te fanitatte? Voisin kuvitella, että joukossa olisi ainakin jokunen Satuhäiden fani?! Vai katsotteko mitään? Löytyykö yhteisiä suosikkeja?

22 Kommenttia

 1. Minä olen katsonut juuri nuo kakki neljä mainitsemaasi ohjelmaa tässä vuoden sisällä. Kaikki tuotantokaudet ja jaksot :D rakastan häähömppää! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no mepä ollaan sitten poikkeuksellisen samalla linjalla hääohjelmien suhteen! :D Ja niin minäkin.. telkkarista on muutenkin ihana katsoa kaikkea kevyttä hömppää ja hääohjelmat nyt on vaan täydellisiä siihen tarkoitukseen :)

   Poista
 2. Katson silloin tällöin Häähulluja ja hihkun aina välillä Tommille "tuu kattoo, mun hössötys on ihan kesyä näihin verrattuna...!" :D Myös Satuhäitä tulee seurattua, yleensä Areenasta koska en ikinä muista mitä telkkarista tulee mihinkin aikaan, mutta skippaan jakson aika äkkiä jos tuntuu siltä että pari tai heidän tarinansa ei ole kiinnostava.

  Tapitan ehkä enemmän hääleffoja, tosin ne meinaa vähän loppua kesken... Ehkä täytyy vilkaista tuo Neljät häät Amerikassa kuitenkin, kiitti vinkistä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti tuo Häähullujen näyttäminen miehelle on ihan ehdottoman järkevää! :D

   Onneksi on tosiaan olemassa Areenat ja Katsomot sun muut, niin voi katsella silloin kun joutaa.. Jos ei nauhoittaakaan tykkää tai ole mahdollisuutta. Mulla on sama, etten muista koska mikäkin tulee, enkä todellakaan ole telkkarin ääressä silloin, vaikka tietäisinkin, että nyt joku ohjelma alkaa :)

   Hei vinkkaahan hyviä hääleffoja sitten.. mitkä on sun suosikkeja?

   Poista
  2. Taisit juuri antaa postausidean ;) Voiskin ensi viikon alkupuolella julkaista pari leffavinkkiä...

   Poista
 3. Suomalaisia, kaikki muu tuntuu liian överiltä :D ei pysty samaistumaan ja kyynelehtimään muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että täältä löytyy myös suomalaisten kannattaja! Mää taas en yleensä pysty kyynelehtimään ja samaistumaan niihin, koska tuntuu, että suomalaiset on usein sen verran varautuneita ja jäyhiä kameran edessä. Jenkkihömpässä mää taas vollotan, ehkä juuri siksi kun se on niin överiä, tunteiden osoittaminen ja kaikki! :D

   Poista
 4. Ainoa noista jota olen viime aikoina seuraillut on tuo Neljät Häät. Siinä vaan kauhistuttaa joka kerta ne budjetit... 30 000 $ on yleensä sieltä budjettien halvimmasta päästä ja 70 000 tai 90 000:kin on ihan "normaalia". Meidän budjetille nuo varmaan nauraisi päin naamaa :D

  Tuota Häähullujakin olen joskus jakson tai kaksi nähnyt. Yksi morsian punnitutti polttareissaan(?) morsiusneitonsa, jotta he eivät olisi häissä liian lihavia... o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä tuossa Neljissä häissä totta..mun sulhanen sattui kerran paikalle kun katsoin kyseistä ohjelmaa ja haukkoi henkeä 30 000 dollarin budjetille. Minä sanoin hiljaa, että joooo.. tää on tässä ohjelmassa välillä tosi pieni budjetti! Ymmärrän kyllä, että ne hienossa hotellissa järjestetyt häät maksaa, mutta sitä en ymmärrä, miten tavalliset ihmiset raaskii laittaa niiiiin paljon rahaa häihin! Itse keksisin muutakin tekemistä vaikka 50 000 dollarille :D

   Joo, olen tainnut nähdä Häähulluista tuon saman. Rehellisyyden nimissä musta tuntuu, että siinä ohjelmassa ne morsiot kyllä toisinaan esittää ja keksii näitä tempauksia siksi, että on kameroiden edessä. Mutta onhan tuo ihan käsittämätöntä, toivoisin kyllä todella, ettei kukaan oikeasti kohtelisi noin ystäviään tai avioliittoaan! Se ohjelma toimi kyllä aluksi ihan hyvänä viihteenä, mutta sen "juju" oli aika pian kulunut, eikä sitä enää tulekaan tarkoituksella seurattua, ellei satu vahingossa telkkarista osumaan...

   Poista
 5. Edelleen tulee katsottua häähömppää telkkarista, vaikka niiden töllääminen on aloitettu jo 2011. :D Noista hääkilpailuista (Neljät häät) en oikein välitä. Tulee sellainen olo, että kilpailu ja arvostelu menee niissä itse pääasian eli hääparin yhteisen rakkauden ja lupauksen edelle. Mutta eihän niihin itse tarvitse osallistua ja onhan ainakin meille muille sitten aivot narikkaan -tyyppistä ohjelmaa iltojen ratoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuskinpa mullakaan häiden jälkeen tämä loppuu.. tykkään näistä oikeasti! :D

   Mutta tiedätkö mua tökki aina aiemmin tuo sama asia tossa Neljissä häissä, mutta näissä jaksoissa joita nyt telkkarista tulee, niin oon uudelleen lämmennyt sarjalle, koska musta on ollut ihanaa nähdä siinä aidosti ystävällisiä ihmisiä, jotka kyynelehtii toisten vihkivaloja kuunnellessa ja antaa pisteitä siitä, että pari näyttää niin onnelliselta ja rakastuneelta :)

   Poista
 6. Mulle nuo Hulluna häämekkoihin -versiot on oikeastaan ainoita jenkkihääohjelmia joita jaksan katsoa täysillä. :D Tällä hetkellä tulevat vielä niin sopivaan aikaankin, jotenkin silloin iltapäivästä onnistun aina olemaan telkkarin edessä välipalaa mussuttamassa töiden jälkeen. Bridezillas ei sytytä jotenkin ollenkaan, lähinnä ärsyttää ne skitsomuijat. :D Jenkkihääohjelmissa on usein niin erilaista tyyliä kuin mistä itse tykkään että siksi en niille oikein lämpene.

  Suomalaisista hääohjelmista olen tykännyt oikeastaan kaikista! Kaksi julkkista ja yhdet häät tosin ei oikein sytyttänyt. Satuhäitä tulee kyllä katsottua (itse asiassa yhden läheisen häätkin on kerran Satuhäissä juhlittu :D) ja samaten se Suomen neljät häät oli tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää taas en koskaan osu telkkarin eteen niiden aikaan, joten kaikki menee nauhalle! Mutta yritin tässä viikolla katsoa, ja huomasin että oon nähnyt jo kaikki jaksot :D

   Mutta oon sun kanssa ihan samaa mieltä tosta Kaksi julkkista ja yhdet häät - ohjelmasta. Mulla oli ihan valtavat odotukset sitä kohtaan ja olin niin innoissani kun se alkoi, mutta se oli mun mielestä suorastaan aika kaamea..

   eikä, vähän siistiä! Ootko sää siis teeveestä tuttu Satuhäiden vieraana? :'D

   Poista
  2. Hahahh kyllä, tunnustan! :D Yritin tosin parhaani mukaan vältellä kameraa mutta kyllä siinä ohjelmassa tuli muutamaan otteeseen vilahdettua. Haastattelut eivät onneksi päätyneet telkkariin asti... :'D

   Poista
  3. Hihihi, vähänkö oon liekeissä! Täähän lasketaan ihan varmasti munkin osalta jo siihen legendaariseen "melkein sukua julkkikselle" -listaukseen :D Ja voi ei, miten ne niin julmasti teki, että leikkasi sun haastattelut pois?! Oliko edes jäätävä tilanne?

   Poista
 7. Täytyy varmaan alkaa katsoa telkkaria... :D meillä on kyllä kaksikin, mutta toinen seisoo hiljaisena olohuoneessa ja makkarissa pyörii vain Netflix.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näkeehän näitä onneksi netistäkin, jos sitä kautta on helpompi tavoittaa! :) Hulluna häämekkoihin on ainakin ihan mun supersuosikki! :)

   Poista
 8. Täällä ilmoittautuu toinen telkkarin orja :) Mun suokkariksi on noussut Häät sulhasen tapaan -ohjelman brittiversio. On hauskaa miettiä, miten sulhon kanssa toimisimme, jos itse olisimme ohjelmassa mukana :) Kaikki jenkkilän Neljät häät on mulla tosin vielä katsomatta. Odottelevat kiltisti boxilla vuoroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä tosi kiva! Se oli yhteen aikaan mun suosikki, mutta sitten tuntui, että olin jo nähnyt kaikki jaksot niin innostus vähän laantui...

   Tuo on hauskaa ajatusleikkiä, että mihin ylipäänsä lähtisi ja mitähän tapahtuisi jos niin tekisi. Mää en kyllä lähtisi mukaan mihinkään sellaiseen, missä joku suunnittelee mun puolesta. Vaikka jos oltaisiin Häät sulhasen tapaan -ohjelmassa niin tiedän, että tulos olisi varmasti hyvä, mutta en silti haluaisi missata suunnitteluprosessia!

   Poista
  2. Ei muakaan kyllä hevillä (eikä rockilla tai popillakaan, heh) saisi mukaan sellaiseen ohjelmaan, jossa joku muu hoitaisi suunnittelun puolestani! :) Vaikka tiedän niin kuin sinäkin, että lopputulos olisi hyvä, jos sulho joutuisi häistämme vastuuseen.

   Poista
  3. Joo kyllä tässä häähössötyksessä on kyse niin paljon muustakin kun siitä lopputuloksesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!