Katselin tuossa hetken telkkaria ja päätin kirjoittaa sen jälkeen blogiin. Sittenhän hoksasin, että tässähän onkin sopiva aihe tämän päivän kirjoitukseen - katsomani ohjelma sattui nimittäin olemaan Hulluna häämekkoihin

Minä olen nuorempana ollut erittäinkin kova tyttö katsomaan telkkaria ja olen ihan itekin kutsunut itseäni telkkarin orjaksi. Nykyään ei mullakaan kuitenkaan ole aikaa katsoa telkkaria ollenkaan niin paljon, kuin tykkäisin. Joten sen sijaan, että seuraisi lähes kaikkia ohjelmia, joudun tyytymään seuraamaan vain muutamia. Ja niitäkin niin, että nauhoitan kaiken ja katson sitten joskus kun ehdin. Ja tällä hetkellä kaikki mun vakkarinauhoitukset on hääohjelmia, joten jaetaanpa teidänkin kanssa tän telkkarin orjan hääohjelmasuosikit.

Top4

Kärkeen kuuluu ehdottomasti Hulluna häämekkoihin Atlantassa. Atlantan versiossa mua vetää puoleensa ihana henkilökunta. Oon ihan hullaantunut Bridals by Lori -myymälän omistavaan Loriin. Vaikken itse muistutakaan USA:n eteläosassa asustavaa perinteikästä tätiä, niin oon ihan hullaantunut sekä Lorin aksenttiin ja asenteeseen. Ja kyllä, itkin, kun katsoin YouTubesta pätkän, jossa Lori kertoo henkilökunnalleen sairastavansa rintasyöpää.

Bridals by Lorissa työskentelevä miespuolinen muotiasiantuntija Monte on myös mun mielestä ihan huikea. Vaikka Hulluna häämekkoihin ohjelmasta tuttu Kleinfeld -putiikin Randykin on mun mielestä lähes yhtä huikea. Tämä New Yorkin versio on kuitenkin vasta mun kakkossuosikki, vaikka tälle plussaksi täytyy laskea se, että telkkarista tulee edelleen uusia jaksoja! Samaa ei valitettavasti voi Atlantan versiosta sanoa.

Mun kolmossuosikiksi on ihan viime aikoina noussut Neljät häät Amerikassa. Suomen versio kyseisestä ohjelmasta ei oikein napannut ja aiemmin joku tökki myös rapakon takana kuvatussa. Se joku oli silloin ehkä liian kriittiset morsiot. Mua ärsytti se, että kilpasiskot menivät toisten häihin vaan mollaamaan toisiaan. Tällä hetkellä telkkarista tulee kuitenkin uusia jaksoja, joissa häät on olleet mielenkiintoisia ja valtaosa morsiamistakin tosi herttaisen oloisia naisia, joten sarjaa on ollut taas mukavampia katsoa! Tätä tulee lisäksi neljä uutta jaksoa viikossa, eli ei tarvitse koko ajan tuijotella uusintoja.

Neljännelle sijalle on äsköisen vuoksi pudonnut Häät sulhasen tapaan. Tästä en Suomen versiota tainnut koskaan nähdäkään (asuinkohan silloin Roomassa, vai mikä on mättänyt?), mutta Britanniaan sijoittuva ohjelma on kovasti mun mieleen. Tässä sarjassa on ollut hellyyttävää se, miten tyytyväisiä morsiot ovat loppupeleissä olleet, vaikka mies olisikin suunnitellut jotain aivan muuta, kuin morsian aluksi toivoi. Raivostuttavaa sen sijaan on se, että hääbudjetista sulhot käyttävät toisinaan useita tonneja omiin polttareihinsa ja sitten pihistellään morsiamen polttareista tai vaikka kutsukorteista.

Bonus

Oikeastaan muuta ei tällä hetkellä tulekaan seurattua. Bonuksena täytyy vielä mainita, että varsinkin aiemmin meidän taloudessa katsottiin Häähulluja eli siis tutummin ohjelmaa nimeltään Bridezillas. Ja kyllä, sitä katsottiin meillä yhdessä.. koulutustarkoituksiin! Sanoin jo mooonta vuotta sitten Jonille, että sen on katsottava mun kanssa Häähulluja, jotta se näkee niitä kauheita, sekoilevia morsiamia. Jotta vaikka mää sitten häiden alla vähän stressaisinkin, en mää ees vaikuta pahalle, kun se on nähnyt kuinka paljon pahempikin tilanne voisi olla! Täytyy kyllä sanoa, että uskon tän taktiikan toimineen.. heh.

Mitäs hääohjelmia te fanitatte? Voisin kuvitella, että joukossa olisi ainakin jokunen Satuhäiden fani?! Vai katsotteko mitään? Löytyykö yhteisiä suosikkeja?