Tai oikeastaan täällä ollaan jo matkalla. Tämä "dramaattinen blogitauko" ei muuten ollut oikeasti mitenkään dramaattinen, eikä sen puoleen tarkoituksellinenkaan. Tällä viikolla on vaan kertakaikkiaan ollut niin vietävä kiire, ettei ole paljon vaivaa ollut siitä, ettei ole huvittanut kirjoittaa. Kun ei kertakaikkiaan ole ehtinyt! Eikä kyllä ole ehtinyt kuvaillakaan. 

Nyt kirjoittelen postausta Helsingistä.. odottelen toimistolla muutamia asioita hoitavaa miestä, jotta päästään sitten kohta suuntaamaan sinne Bakcstreet Boysin keikalle! En viitsinyt lähteä kaupungille pyörimään, sillä pelkään että mun jalat väsyy liikaa - siihen kun ei nyt ole varaa, kun meillä on permantoliput!

Eturiviin ei onneksi tällä kerralla ole tarvetta tunkea. Ai miten niin tällä kerralla? No siten niin, että ensimmäisellä Backstreet Boysin keikallani vuonna 2005 mehän oltiin tyttöjen kanssa tietenkin siellä eturivissä! Voi vitsi, että se oli hyvä ilta! Ja kyllä, minä kättelin sekä Keviniä, Howieta että A.J.:ta!

Keikan jälkeen kurvataan pursuilevan automme kanssa kohti Jyväskylää. Huomenna juhlitaan vauvajuhlia ja sen jälkeen jäädään viikoksi Jyväskylään, jonka jälkeen lähdetään viikoksi Leville. Ja sen jälkeen tullaan vielä puolikkaaksi viikoksi Jyväskylään ennen kotiinpaluuta.

Käsittämättömän määrän tavaraa sitä voi ihminen "tarvita" mukaansa. Toki joukossa on nyt muutama kassillinen vauvajuhla -tavaraa ja jotain äidin juttuja joita voi kerrankin viedä, kun ei ole liikkeellä junalla. Ja kyllähän sitä aika paljon kaikenlaista tarvitsee mukaankin, kun on luvassa hienompaa ja vähemmän hienoa tilaisuutta, koulua ja töitä ja sitten viikko talviurheilua. Eli mukana on myös toppapuvut, hiihtopuvut ja "jokunen" kerrasto.. mutta suksia, lautaa, sauvoja, monoja ja kypäriä ei vielä ole kyydissä.. ne pitäisi vielä mahduttaa!

Eli kuten huomaatte, ei mulla mitään oikeaa postattavaa nytkään ollut. Mutta minä jatkan täällä surffailua ja litkin lämmintä vaniljateetä. Kyllä kelpaa.. tämä "päiväruokakin" on melkein kuin suoraan lautasmallista! Krhm!

WP_20140307_15_06_48_Pro

Mutta tosiaan mukavaa viikonloppua kaikille. Ainakaan huomenna en ehdi mitään kirjoitella, kun on vauhdikas päivä luvassa silloinkin. Toivottavasti teilläkin mahtuu viikonloppuun jotain ihanaa!