IMG_3280

Minä kavalana tyttönä nappasin itselleni täytekakun leivottavaksi viime viikonlopun vauvajuhlille. Ei ollut ehkä kovin reilua kähveltää täytekakkuvastuuta, kun muut leipurit joutuivat sitten gluteenittomiin leivontahommiin. Mutta älyttömän hyviä tuotoksia olivat saaneet aikaan. Oikeastaan parempia, kuin minun kakkuni, joka oli tainnut vähän loukkaantua kaikesta siitä koristelusta ja kuljettelusta, sillä sisällys oli pehmentynyt turhan paljon.

IMG_3276BSIMG_3283

Täytetkakun varasin itselleni, koska tiesin heti millaisen kakun haluan tehdä. Mansikkamäki -blogissa on aivan huikeita fantasiakakkuja, sokerimassakoristeita ja fantasiapikkuleipiä. Tämä 2009 vuonna tehty Baby Shower kakku oli jäänyt mulle elävästi mieleen. Siispä suuntasin sinne ottamaan mallia ja ryhdyin leivontahommiin. Suosittelen kurkkaamaan kyseiseen blogiin, ettei voi olla ihastelematta!

IMG_3277IMG_3275

Vaikken luonnollisesti mallina olleen kakun kaltaiseen lopputulokseen päässytkään, olin huiman tyytyväinen aikaansaannokseeni. En oikeastaan uskonut saavani aikaan näinkään hienoa lopputulosta, joten olin kyllä aika ylpeä tuotoksestani.

IMG_3288BS2

Toinen asia, mistä olin ylpeä oli yhdessä ystävän kanssa tehdystä vaippakakusta! Siitä tuli ihan älyttömän hieno ja suloinen. Ei tosin olisi tullut, jos vain meikäläinen olisi ollut hommissa. En nimittäin jostain syystä saanut yhtään inhimillisen näköistä rusettia aikaan! Mutta onneksi tehtiin tämä yhdessä. Se oli vieläpä hauskaakin.. niinkuin sekin kun tultiin juhlapaikan pihaan ja huomattiin, että kakku on hajonnut automatkan aikana! Hups!

IMG_3289IMG_3291IMG_3290

Että sellaista leivontaa tällä kertaa. Täytyy muuten sanoa, että vaikka oon aika paljon lasten kanssa touhunnut ja pikkuisia hoitanut niin harvoin oon tuntenut olevani niin eksyksissä, kun viime viikolla Prisman vaippahyllyn edessä töröttäessäni... Mutta selvittiin!