Tuntuu vähän kauhealle kirjoittaa taas postausta aiheesta mää haluan sitä ja tätä. Mutta niinhän se on, että on aika monta asiaa, joita häihini tai häitäni varten haluan ja tahdon.  Yksi niistä asioista on häätuoksu. Mää haluan löytää ihanan, täydellisen, romanttisen hajuveden, jota käytän ensimmäistä kertaa hääpäivänä. Sitten myöhemminkin sen tuoksun yhdistää aina siihen erityiseen päivään ja näin löytää itselleen luottotuoksun, jolla on vielä erityinen tunnearvo. 

Vaikka sanon, että käytän tuoksua ensimmäisen kerran hääpäivänä, niin toki sitä on silti iholle testattava ennen ostopäätöstä. Mää oon muutenkin äärimmäisen herkkänenäinen ja vielä sen päälle saan herkästi päänsäryn, joten ihan ihkaensimmäistä testiä ei häätuoksulle voi hääpäivänä ottaa.

Mun kriteeristö ei kuitenkaan pääty pelkkään toimivaan ja romanttiseen tuoksuun. Vaan haluaisin, että tuoksun nimi ja mielellään pakkauskin sopisivat teemaan. Siis rakkauteen, romantikkaan tai häihin. Näillä kriteereillä häätuoksuksi olisi yksi aika selvä valinta Lanvinin Marry me! -tuoksu.

Lanvin

Tässä taannoin Sokoksella käydessäni kävelin tuoksuhyllyn ohi ja pysähdyin, kuin seinään nähtyäni kyseisen tuoksun. Totesin, että testaanpa sitä iholle, jotta saan varmistuksen sille, että tämä se minun tuoksuni on. Nuuhkaisin tuoksua pullon suusta ja tuoksu oli ihana! Suihkaisin tuoksua iholle ja nuuhkaisin heti ja tuoksu oli yhtä ihana! Odottelin hetken, koska tuoksu muuttuu vielä iholla ollessaan. Nuuhkaisin uudelleen ja POKS. Kuplani puhkesi.

Muistin heti jälkimmäisellä nuuhkaisulla testanneeni tätä tuoksua aikaisemminkin. Se on pullossa ihana ja välittömästi suihkautuksen jälkeen ihana, mutta ihollani tämä tuoksu muuttuu ihan oikeasti enemmänkin hyttysmyrkkyä kuin EDP:tä muistuttavaksi. Voihan pirskatti!

RL&OdlR

Eli eipä tullut täydellisesti nimetystä ja kaunispulloisesta Marry me!:stä mun häätuoksua. Seuraavat kaksi joita lähden nuuskuttelemaan ovat varmaankin Oscar de la Rentan Live in Love -tuoksu ja Ralph Laurenin Romance. Molempien nimet ja kuvaukset täyttävät mun kriteerit, mutta näistä kahdesta pullosta huomattavasti enemmän mun mieleen on Oscar de la Rentan tyylikkään romanttinen pullo. Nämä löytyvät  esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta täältä: Live in Love ja Romance.

SF

Jos valitsitin häätuoksukseni jonkun jo omistamani tuoksun, olisi valinta mulle täysin selvä. Omista pulloistani häätuoksuksi päätyisi ihana herkkä ja sopivan makea Salvatore Ferragamon Signorina. Signorinahan on italiaa ja tarkoittaa neitiä. Ehkä rouvaksi nimetty tuoksu sopisi vielä paremmin, mutta miksei tämäkin kävisi. Tämähän nimen omaan olisi tuoksu, jota suihkautat kaulallesi viimeisen kerran neitinä. Signorina on yksi niitä harvoja kukkaistuoksuja, jotka eivät laukaise mulle päänsärkyä, joten iso peukku siitä. Tarkempia tietoja näkee esimerkiksi täältä.

Millainen häätuoksu teille tulee? Hankitteko tilaisuutta varten oman tuoksun vai nojaatteko hääpäivänännekin johonkin vanhaan suosikkiin? Onko teillä kokemusta jostain näistä tuoksuista?

Ps. Tämä ei ollut maksettu eikä edes ilmainen mainos, vaikka näköjään kovasti Sokkarista höpötinkin. Sokos nyt vaan on se paikka, josta kaikki mun Suomesta ostamat tuoksuhankinnat on tehty!

Pps. Antakkee anteeksi toistaiseksi todella vaikalukuinen ostikkojen ulkoasu! Olen täällä vähän fiksannut koodeja, mutta jostain syystä postauksen otsikon teksti näkyy harmaana, vaikka koodissa se on valkoinen kuten päivämääräotsikkokin.. ärrh.. yritän korjata tilannetta!