Yksi hyväpuoli tällaisessa vanhempien nurkissa "lomailussa" on äidin kynsilakkalaatikko. Näköjään vaihtelu virkistää ja kynsien lakkaamista koskeva kyllästyminen katosi, kun pääsin valitsemaan sitä tuttua ja turvallista glitterlakkaa jonkun muun valikoimasta. 

Alla on kaksi kerrosta ihan minun omaa, kotoa mukaan nappaamaani IsaDoran Bridal Pink lakkaa, jota en voi kyllä suositella kenellekään haalean vaaleanpunaiseksi lakaksi. Kuten huomaatte, niin peitto on aika olematon. Äidin valikoimista kärkiin sutimaani Lumene Natural Code lakkaa nimeltään Magic Dust sen sijaan suosittelen ilolla.

Kynnet

Hopean, sinisen ja pronssin yhdistelmä toimii tosi hyvin. Melkein kaikki mun glitterit taitaa oikeasti olla kultaan ja pinkin sävyihin painottuvia. Tosi tylsää. Tässä lakassa lisäksi hex-glittereiden seurana olevat pienemmät kimalteet tuovat lakkaan oikeasti sellaista keijupölyfiilistä. Tykkäsin hurjasti tästä kärkien glitterkuorrutteesta. Tykkäättekö te?

Ps. Toinen hyvä puoli vanhempien nurkissa lomailussa oli ehdottomasti isin paistamat Keiteleen muikut! Niiiin hyviä.. tosin en valita siitäkään, että tänään on ruokalistalla hirvikeittoa!