Herranjesta miten pimeää on nyt kellojen käännön jälkeen! Tuntuu melkein sille, ettei ole edes mitään päiviä. On vain yhtä ja yhtenäistä pimeää. Ootko huomannut samaa? Mutta niin ne päivät vaan silti valuvat eteenpäin. Kirjoitusvirheellisiä viestejä lähetellään, asiakaspalvelusta hermostutaan ja vanhaa soppaa lämmitellään. Tällaisia asioita olen minä puuhannut viimeksi:

Marimekko-19
Viimeisin viestini:
"Vönerin sisästä jotkut vegepuikotkin vois toimia sisällä hyvin muy vönerkin maistuu! Kiitti rakkain!" Heh, näköjään mun edellinen viesti, ei ollut mikään suomen kielen juhlavoitto. Mää paahdoin töistä kohti metroasemaa ja Joni oli kaupassa tekemässä ruokaostoksia, joita varten oltiin unohdettu tehdä kauppalista. Kai se pitäisi laskea voitoksi, ettei käynyt niin kuin melkein aina: tehdään kauppalista ja unohdetaan se kotiin.Viimeisin ruokani:
Lupaan ja vannon, että tää ei ollut suunniteltu juttu, mutta tätä edellisen postauksen kaalikeittoahan se oli! Määhän sanoin postauksessa, että toive tuli, että voidaanko tehdä tuota keittoa aina. Sanoin, että senkus teet ja blogista löytyvää ohjetta käyttäen Joni keitteli meille viime viikolla sopan. Tänään tyhjeni vihdoin iso kattilallinen, josta syötiin tällä kertaa neljänä päivänä molemmat.

Viimeisin itkuni:
Lauantaina, kun katsottiin Taru Sormusten Herrasta-trilogian kaikki leffat. Sormusten herra on ihan, ihan, ihan mun lemppari, joten illasta tuli tietenkin totaalinen itkufest. Ensimmäiset itkut tirahtaa aina jo Sormusten ritarien alkupuolella. Siinä vaiheessa, kun Sam ensimmäisen kerran toistaa Gandalfin sanat: "Don't you leave him Samvais Gamgi." Ja vollotus loppui jossain vaiheessa Kuninkaan paluun lopputekstien jälkeen.

Viimeisin nauruni:
Katoin äsken YouTubesta, kun James Corden (jota muuten fiilistelen ihan täysillä) ja Ariana Grande kävivät pakohuoneessa. Mua nauratti se rehellinen kauhu, jota pelottava versio pakohuoneesta aiheutti. Ja herätti myötätuntoakin. Pystyin niiiin samaistumaan Arianan fiiliksiin! Tiedättekö, olet mukamas ihan  järkevä ja hallittu aikuinen, mutta silti täriset ja säntäät pakoon ihan kuin et voisi ollenkaan hillitä kroppaasi, kun se säntää pakoon pelottelijaa.

Viimeisin hermostumiseni:
Hermostuin tänään, kun saatiin huonoa palvelua Telialta. Me ollaan oltu ihan tuskissamme meidän netin (ja sen kautta toimivan Telia Tv:n) kanssa jo monta kuukautta. Laitoin viikonloppuna palautetta menemään, koska kamelin selkä katkesi, kun vuokrattiin Telia Tv:n kautta leffa (juurikin se Kuninkaan paluu). Katsottiin sitä kaikkiaan 22 minuuttia, jonka aikana yhteys katkesi neljästi. Siis katkesi niin totaalisesti, että digiboksikin sammui. Ja tietenkään systeemi ei muistanut mihin oltiin leffassa jääty. Neljäs katkeaminen riitti, ja sen jälkeen vuokrattiin leffa toisesta palvelusta. Valitettavasti tämän päiväinen palvelu teki meistä entistä tyytymättömämpia asiakkaita.

Viimeisin ostokseni:
Hurja 2,60 € meni tänään opiskelijahintaiseen lounaaseen. Olin itse asiassa töissä, mutta onneksi meidän toimiston lähellä sijaitsee yksi opiskelijaravintola, jossa me muutamat meillä töissä olevat opiskelijat käydään yhdessä syömässä, jos samoina päivinä satutaan olemaan toimistolla.

Viimeisin lukemani:
Luin huomista seminaaria varten kahden opiskelukaverini gradujen ideapaperit. Hurjan mielenkiintoisia aiheita taas kerran käsittelyssä! Huomenna muuten käsitellään myös mun paperia, mikä jännittää aika paljon.

Viimeisin kuuntelemani:
Kuuntelen nykyään töissä tosi paljon musiikkia, koska meillä on pieni ja eläväinen toimisto, jossa mun on usein helpointa keskittyä vastamelukuulokkeet korvilla. Tän päivän nimi oli selvästi Macklemore. Tykkään siitä yhdistelmästä painavaa asiaa ja kevyttä hassuttelua. Tänään mun ehdoton suosikkibiisi oli Dance off. Se vaan saa mut hyvälle mielelle! Nyt pitäisi vaan löytää jostain itsellekin kaveri tanssikisaan! Vapaaehtoisia?!

Marimekko-28
Tällaisia arkihöpinöitä täällä tänään. Hei, mitä muuten sää olet tehnyt viimeksi?