Moi kaikki! Ajattelin näin uuden ulkoasun kunniaksi kirjoitella vähän siitä, kuka täällä ruudun takana oikein nakuttaa. Se lienee aika ilmiselvää, joten pakko kai se on tunnustaa, että itsestään höpiseminen on hämmentävän mukavaa puuhaa. Ja ehkäpä siitä on teillekin jotain iloa?

KUKA?

Kirsi, 28-vuotias rouvashenkilö. Jos olisin Harry Potterin hahmo, olisin Weasleyn perheen äiti, Molly.

MITÄ TEEN?

Asun Helsingissä (vaikka kaipaan kotiseudulle Keski-Suomeen). Opiskelen yliopistossa ja käyn samalla töissä. Harrastan lukemista, käsitöitä ja (nykyään säännöllisen epäsäännöllisesti) kilpacheerleadingia.

MISTÄ TYKKÄÄN?

Ihmisistä, eläimistä, luonnosta, nerokkaista laulujen sanoista, uimisesta, puujalkavitseistä, leipomisesta, sipseistä, hampurilaisita, poikkeuksellisen pienistä tai isoista asioista, skumpasta, penkkiurheilusta, peiton alla olemisesta, huvipuistoista, kynsien lakkaamisesta, julkkisjuoruista, Greasesta, cheerleadingista, pitkään nukkumisesta, meidän parvekkeesta, mieheni vaatteiden lainaamisesta, Roomasta ja Ville Peltosesta.

MISTÄ EN TYKKÄÄ?

Sipulista, rasismista, tiskaamisesta, suklaasta, hämähäkeistä, vieraille ihmisille puhelimessa puhumisesta, asioihin koskemisesta käsien kastelemisen jälkeen, sushista, etuilemisesta, aikaisista herätyksistä, homejuustoista, Game of Thronesista, heikompien sortamisesta, parturissa hiusten pesusta, märistä sukista, viskistä, kertakäyttökulttuurista ja apteekissa asioimisesta.

MIKSI KIRJOITAN BLOGIA?

Kosks Kirpolla on asiaa! Tykkään kirjoitella, ihan vaan omaksi ilokseni. Tykkään höpistä kaikesta hömpästä, kevyestä ja välillä pinnallisestakin, mutten välttämättä halua jauhaa niistä päivittäin läheisteni kanssa. Tykkään opetella valo- ja videokuvausta ja kuvien käsittelyä. Toivon, että blogini seuraamisesta on iloa tyypeille, jotka kaipaavat pientä pakoa omasta arjestaan ja ehkä toivovat saavansa inspiraatiota omiin juttuihinsa siinä sivussa.

Olen ihan tavallinen ihminen vaan ja on huippua, jos voin olla vertaistuki ja yksi esimerkki siitä, miten tällainen tavallinen ihminen voi nauttia elämän pienistä, ihanista jutuista. Ja että se on ihan ok, jos ei lähes kolmekymppisenäkään osaa tehdä kissarajauksia silmiinsä.

Mitä luulet, voitaisiinko olla kavereita? Ja mitä haluaisit kertoa itsestäsi mulle? Kuulisin mielelläni.

P9240397