SUMUSSA

1 2 3 4 5 6 7

Nämä kuvat on viime sunnuntain maisemat Jätkäsaaren kärjestä kohti Lauttasaarta. Oli ihan uskomattoman sankka sumu, ihan aavemainen. Ei nähnyt, ei sitten minnekään. Ja oli ihan hiljaistakin. Hassua kyllä, tuona päivänä mun mieli oli poikkeuksellisen aurinkoinen. Viime viikonloppu oli aivan ihana.

Tuo sumu sopisi paremmin tähän torstaiaamuun. Tiedättekö, kun on niitä päiviä, näitä päiviä, jolloin tuntuu kuin eläisi sankassa sumussa. Tuntuu ettei näe eteensä ja vaikka kulkisi eteenpäin silti, ei siellä edessä taida odottaa mitään. Minä ainakin tiedän. Ei kai se yllärikään ole, että nämä fiilikset tuli taas juuri tänään. Muistatte kai jo, että minä inhoan torstaita?

Mitä vinkkejä teillä on sumupäivien karkottamiseen? Saa vinkata!

8 Kommenttia

 1. Aivan mielettömiä kuvia, todella taiteellisia ja niin onnistuneita. Oi torstai on toivoa täynnä <3
  Mulla oli jostain syystä sunnuntaina melkoisen sumuinen päivä auringonpaisteesta huolimatta. Tallillä käynti oli ihanaa mut loppupäivä itketti vaikken itsekään tiennyt miksi märisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni valtavan paljon! Ihania kehuja taas <3 tiedätkö, nämä on ihan vain kännykällä lenkin lomassa räpsäistyjä kuvia! Oli vain niin komea tuo sumu ettei maltettu olla pysähtymättä parin kuvan ajaksi :)

   Voi ei, sulla tosiaan oli näiden sunnuntai-kuvien mieliala silloin. Tiedän niin ton tunteen, kun kaikki vaan suruttaa, vaikkei sille mitään syytä ole. Olisikohan se meidän hormonit asialla silloin?

   Toivottavasti on nyt jo parempi mieli <3

   Poista
 2. Ainakin juttelu, kirjoittaminen, hyvä leffa/sarja/kirja piristävät!<3 Unohtamatta kävelylenkkiä tai herkullista ruokaa. Todella upeita kuvia, sumu on kyllä niin kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Ja hei ihania vinkkejä! Oot kyllä ihan oikeassa, että kaikki noi toimii. Miksi silloin vaan on niin vaikea saada itseään liikkeelle tekemään mitään kivaa? Noh, tällä kertaa otin sun vinkistä vaarin ja kävin vähän nauttimassa ulkoilmasta! :) Täällä on tänään ihanan aurinkoinen ja keväinen keli, ja kyllä raittiista ilmasta tuli tosiaan hyvä fiilis <3

   Kiitos, niin on! <3

   Poista
 3. Mahtavia kuvia! Sumu on ihanaa, kun siinä on niin jännä fiilis. Tuttu paikka jota ei näe kuin himpun verran ja kaikki muu tuttu on ja elää siellä jossain vaikkei sitä näekään... Mökillä on joskus saanut kanssa hauskoja sumukuvia joissa ei näy paljon mitään!Edesmennyt pappasi sanoi sumuisella säällä (en tiedä enkä ymmärrä mistä tämä sinänsä höhlä lause on :)): Ahaa, sanoi mustapartainen mies ja katosi Lontoon sumuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailtu, ei näe pitkälle, mutta tietää muiden elävän ja liikkuvan siellä takana silti. Vaikka tuossa paikassa ja tuossa hetkessä on niin pysähtynyt tunnelma :)

   Oli pakko Googlettaa moinen sanonta, niin näyttäisi sille, että se on 20-luvulta alkaen pakinoita julkaisseen "Olli" -nimisen pakinoijan peruja, ainakin hänellä on ollut hahmo mustapartainen mies ja löytyi myös viitettä siihen, että mustapartainen mies olisi joskus kadonnut Lontoon sumuun :D

   Poista
  2. Jee, netin ihmeellinen maailma! Ei meinaa uskoa etyä löysit tuon. Itselle ei ois tullut mieleen. Kuulostaa kyllä ihan oikealle ja juuri votemaiselle eli se se on!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!