Moikka ja kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Huh, pari edellistä viikkoa ovat olleet aika hektisiä, mutta tämän viikon saa käyttää pieneen akkujen latailuun rästiin jääneiden asioiden hoitamiseen. Siis ennen kuin pakataan taas laukut kasaan ja lähdetään Lappiin. Sitä en kyllä meinaa malttaa odottaa, vaikka ajatuskin pakkaamisesta ahdistaa jo.

Viime viikolla kuvailin vlogia, joten asukuvia tuli napsaistua vain nämä yhdet. Ja näihinkin tallentui asu, jossa on vähän kaikki vähän rempallaan. Kampaus on lähtenyt purkautumaan, tuuli on tuhonnut otsahiukset, leuassa komeilee finni, joka päihittää kaikki peitevoiteet ja rintsikoiden rajat näkyvät neuleesta läpi. Niin ja jalassa on farkut, jotka nimesin remppafarkuiksi. Ne on korkeavyötäröiset, löysät, revityt, paikkaillut, joten ihan selvät remppafarkut, eikö vaan? Vaikka ihan uudet ovatkin, ja ihan arkikäyttöön hankitut, eikä miksikään remuhousuiksi.

Ai niin, ja kengätkin on muuten vähän sinne päin. Nuo on nimittäin mun vanhat treenikengät, jotka jäivät eläkkeelle, kun ostin joulun alla vähän paremmin jalkaa tukevat kengät juoksumattotreeniä varten. Siirsin nämä sitten tällaiseen arkikäyttöön, koska ovat vielä siistit ja käyttökelpoiset. Onhan niissä vähän sisäpelikengän näköä ja nauhat haluaisin vaihtaa mustiin, mutta luulenpa, että saavat arjessa aika paljon käyttöä.

1
3 4 5
| FARKUT - LINDEX | NEULE - CUBUS | TAKKI - H&M | KENGÄT - NIKE | LAUKKU - FIRENZESTÄ |

Mietin hetken haluanko ottaa kuvia näin rempallaan olevasta asusta, mutta totesin sitten, että tottakai haluan. Koska tällaistahan se arkipukeutuminen on, ainakin mulla. Välillä vähän rempallaan ja mukavuus usein tärkeämpää kuin tyyli. Ja vanhat kengät käytetään loppuun saakka, kun niissä vielä potkua riittää.

Ei se ole arjessa aina niin justiinsa, joten miksi olisi blogissakaan? Oletko samaa mieltä?