Viimeksi ilahduin... kun sain kehuja työhommissa kirjoittamastani artikkelista.

Viimeksi nauroin... ihan kippurassa eilen illalla, kun luistelemassa mieheni oli puhunut smirklaamisesta ja luulin sen vitsailevan ja sanovan tahallaan väärin. Kunnes toinen yhtäkkiä kysyikin vakavissaan, että onhan se sana smirklata, kun se kuulostaa jotenkin hassulle?

Viimeksi itkin... viikonloppuna, kun katsottiin Inside Out - mielen sopukoissa piirrettyä. Koko elokuva oli kyllä hyvä, mutta vesihanat aukesivat kun mielikuvituskaveri jäi kokonaan unohduksiin pikkutytön mielessä.

Viimeksi suutuin... kun sain lääkärikäynnillä ihan ala-arvoisen halveksivaa ja väliinpitämätöntä kohtelua. Nuori mieslääkäri oli malliesimerkki siitä syystä, miksi välttelen viimeiseen asti lääkärillä käymistä.

Viimeksi harmistuin... viime viikolla, kun posti ei tuonutkaan ennen viikonloppua mieheni kovasti odottamaa pakettia.

1 7

Viimeksi häkellyin... kun löysin sattumalta oman kuvani toisella Instagram-tilillä ilman, että minua oltiin millään tavalla merkitty kuvan alkuperäiseksi lähteeksi.

Viimeksi kokeilin jotain uutta... kun perustin astioiden kuivauskaappiin lasipurkkiin idättämön. Ensimmäinen sato mung-pavunituja onnistui ja oli hyviä!

Viimeksi urheilin... eilen siellä hihitystä aiheuttaneella luistelureissulla. 

Viimeksi luin... artikkeleita kouluhommia varten. Vapaa-ajan lukemisena puolestaan on viimeksi ollut äidiltä saatu Rei Shimura -dekkari. 

Viimeksi söin... lounaaksi Taika Ruis -paahtoleivät avokadolla ja balsamicolla.

5 6

Viimeksi herkuttelin... sunnuntaina, kun olin liukastunut ja lentänyt rähmälleni ulkona (polveni satuttaen) ja mies ymmärsi heti hakea kaupasta parantavan ja lohduttavan Pringles -purkin.

Viimeksi ostin... ruokaa. Jos ruokakauppaostoksia lukuunottamatta edellinen ostos on eilisessä postauksessa näkynyt kuoritakki.

Viimeksi tapasin... ison kasan uusia ja vanhoja tuttuja, kun palasin viime viikolla uudelleen rakkaan kilpacheerleadingharrastuksen pariin.

Viimeksi päätin... että otan taas joogan aamurutiiniini vähintään kolme kertaa viikossa. Mun kroppa tykkää venyttelystä ja liikkuvuutta edistävästä urheilusta ihan valtavasti, joten vartin aamujoogasta ei kannata luistaa enää yhtään viikkoa!

Viimeksi inspiroiduin... tästä TopShopin kukkakuosisesta mekosta. Se on kuitenkin just nyt liian tyyris mun ostettavaksi, joten tuli heti into lähteä kangaskauppaan katsomaan materiaaleja, jotta voisin ommella itse jotain saman kaltaista.

Tämän "haasteen" näin ensin Nannin Suortuva -blogissa (klik) ja sittemmin monessa muussakin. Nappaa ihmeessä sinäkin blogiisi jos haluat kertoa, mitä sinä teit viimeksi. Ja huikkaa kommenteissa jos nappasit tämän tehtäväksesi niin pääsen kurkkaamaan! Tai kerro ihmeessä kommenteissa esimerkiksi mikä sinua nauratti viimeksi tai mitä uutta kokeilit viimeksi?