Oi että täällä ollaan innoissaan! Me lähdetään kesäkuussa viikoksi Kroatiaan! Täytyy kyllä sanoa, että jo oli aikakin. Kroatia on viime vuosina noussut tosi suosituksi matkakohteeksi ja tuntuu, että kaikki ovat viime aikoina lomailleet siellä. On aika noloa, ettei olla sinne vielä kertaakaan ehditty suuntaamaan, mutta ei siis sen trendikkyyden takia. Vaan siksi, että jo vuosikymmenen ajan mullakin on ollut Kroatialainen perheenjäsen. Mun miehen siskon mies eli meikäläisten lanko kun on kroatialainen.

Tän reissun olisi kyllä suonut tapahtua jo hyvän aikaa sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kesällä suunnataan koko mieheni perheen kanssa Adrianmeren rannalle synttäreitä juhlimaan. Niin kivaa! Reissun varaamisen jälkeen Google on jo laulanut ihan mukavasti parhaita reissuvinkkejä etsien. Vähän turhaa työtä se kyllä siinä mielessä on, kun mukaan lähtee pari tyyppiä, joilta saa varmasti paremmat vinkit kuin yhdeltäkään hakukoneelta. Mutta eihän sitä malta olla fiilistelemättäkään.

Myös reissupukeutuminen on jo mulla kovasti mielessä. Näen valkoista ja vaaleansinistä, olkihattuja, narusandaaleita ja merivedestä karheita hiuksia. Joko mennään?

Oletko sinä koskaan käynyt Kroatiassa? Oletko haaveillut pääseväsi? Entäpä onko sulla jotain reissusuunnitelmia tälle vuodelle? Meillä on pienoinen haave päästä joka vuosi käymään jossain uudessa paikassa ja näyttäisi sille, että tänäkin vuonna onnistutaan siinä! Mahtavaa!

Ps. Jacek Abramowiczin kuva lainattu täältä - vaikkei tekijätietoja tarvinnutkaan julkaista, ajattelin linkata muistuttaakseni teitä muitakin Creative Commons -lisensoitujen kuvien hienoudesta!