Tässä on oikeastaan ainoa asu, joka reissun päältä kameralle tallentui. Täytyy kyllä sanoa, että jos joku asu sieltä piti taltioida, niin tämä kyseinen on ihan oikeutettu valinta. Sama mekon ja sandaalien yhdistelmä nimittäin oli käytössä kaikissa kolmessa kohdemaassa (ja on muuten vilahtanut miltei pari vuotta sitten blogissakin täällä).

Keltaisen jakun ostin viime kesän alennusmyynneistä Zarasta. Äitini oli ostanut saman jakun itselleen valkoisena meidän häihin ja jo tuolla ostosreissulla iskin silmäni tähän keltaiseen yksilöön. Silloin häiden alla 50 euroa jakusta, jolle ei ollut tarvetta oli ehdottomasti liikaa. Mutta kun myöhemmin näin tämän keltaisen roikkumassa rekistä muhkea %-lappu kainalossaan, ei ostopäätöstä tarvinnut enää pahemmin miettiä.

NYC_2NYC_3NYC_4

Täytyy tunnustaa, että ennen tätä reissua jakku oli odotellut vuoroaan käyttämättömänä, mutta otin sen mukaan, koska New Yorkin vaatevalintoja miettiessä mieleen tulee aina yksi jossain kuulemani lausahdus: "New York on kaupunki, jossa minne tahansa menetkin, joku on aina ylipukeutuneempi kuin sinä". Joten mikäpä ettei! Keltainen jakku mukaan ja värikkään ja kirjavan mekon päälle vaan. Ja kylläpä muuten tykkäsinkin tästä yhdistelmästä! Ainakaan New Yorkissa se ei ollut yhtään liikaa, mutta täytyy kyllä tunnustaa, että täällä kotosalla näkisin tuon jakun ennemmin sinisten farkkujen ja yksivärisen tai raidallisen t-paidan kaverina.

NYC_5NYC_6NYC_7
| MEKKO - INDISKA | SANDAALIT - ESPRIT | JAKKU - ZARA|

Saas nähdä, miten tulen jakkua kesän asuihin yhdistelemään. Miten sinä yhdistäisit noin voimakkaan vaatekappaleen? Ja mitä tykkäsit tästä asusta? Minä tosiaan pidin kovasti.. mutta mistäpä en tuolla reissun päällä olisi pitänyt!