Meidän häät: Toiset potretit

Potretti_9
Kuva: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Schaumanin linnan viereisestä sademetsästä kurvattiin vielä toiseenkin potrettipaikkaan. Vähän erikoisempaan sellaiseen nimittäin Jyväskylän Paviljongin parkkihalliin. Jaakko oli ehdottanut meille tätäkin paikkaa (kuten myös edellistä) ja me tietysti suostuttiin. Ja onneksi suostuttiinkin. Karu parkkihalli on nimittäin ihan mielettömän kiva tausta hääparille kontrastinsa vuoksi. Toimii mun mielestä niin hyvin. Ja taustalla näkyy myös rakas Jyväsjärvi, jonka rannalla mekin on vuosia asuttu.

Potretti_13 Potretti_12 kirsi-joni-bw-2048px-310
Kuvat: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Miten uppoaa teille? Olisitteko itse valmiita vähän erikoisempaan potrettipaikkaan? Meillähän on kaikista kuvista siis värilliset ja mustavalkoiset versiot. Jotenkin tykkään monesta näistä parkkihallikuvista juurikin mustavalkoisena, vaikka valtaosassa kuvista värillinen on enemmän mun mieleen.

Ylemmät potretit ovat kaikki olleet Jaakko Sorviston kuvia, mutta loppuun on vielä pakko jakaa yksi Jaakko Perälän ottama kuva, joka nousi myös mun koko päivän suosikkikuvien listalle. Ennen hääpäivää sanoin, etten fanita sellaista asettelua, jossa hääpari seisoo kaukana toisistaan, mutta olenpa tainnut kääntää kelkkani. Vaikka ollaan erillään, ollaan silti yhdessä. Ja tuo paikka. Se vaan toimii. Ja rehellisyyden nimissä tykkään tästä kuvasta myös siksi, että näytän siinä mielestäni ihan täydelliselle kakunkoristemorsialle. Katsokaa nyt!

Potretti_7
Kuva: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Mikä on teidän suosikki tähän mennessä nähdyistä potreteista? Kuulen mielelläni! Ja hei - oletteko sitten valmiita seuraavaan Pieleen meni - postaukseen. Pieleen nimittäin meni heti tämän hetken jälkeen...

6 Kommenttia

 1. Ai suosikki....näissäkin postauskuvissa on niitä joita aion vaihdella kehyksissä piirongin päällä, kun ei vaan voi valita yhtä!
  ja tuo paikka! Ei itselle voisi tulla mieleenkään kuvata hääparia parkkihallissa, mutta on vaan niin karu ja urbaani teidän kauniiden taustaksi ja kontrastiksi. Mieletöntä!
  KYLLÄ, olen samaa mieltä täydellisestä kermakakkumorsiosta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä itsekään olisi hoksannut tollaista ehdottaa, mutta onneksi oli Jaakko ja Jaakon ammattitaito :)

   Hehe, kiitos <3

   Poista
 2. Todella upeita kuvia kyllä kaikki! Ehkä eniten minun mieleen oli kuitenkin tuo tämän postauksen ensimmäinen kuva, sieltä välittyy jotain erityistä herkkyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! :) olen samaa mieltä, se oli kyllä ihan viimeisten joukossa, kun kiitoskorttikuvia mietittiin. Tosin illalla otettiin vielä lisää potretteja ja sieltä taitaa kuitenkin löytyä mun suurimmat suosikit :D

   Poista
 3. Aih, niin ihania! Varsinki tuo eka on jotenkin niin <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Olen kyllä samaa mieltä, se on yksi mun suosikkeja <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!