Kuva: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Schaumanin linnan viereisestä sademetsästä kurvattiin vielä toiseenkin potrettipaikkaan. Vähän erikoisempaan sellaiseen nimittäin Jyväskylän Paviljongin parkkihalliin. Jaakko oli ehdottanut meille tätäkin paikkaa (kuten myös edellistä) ja me tietysti suostuttiin. Ja onneksi suostuttiinkin. Karu parkkihalli on nimittäin ihan mielettömän kiva tausta hääparille kontrastinsa vuoksi. Toimii mun mielestä niin hyvin. Ja taustalla näkyy myös rakas Jyväsjärvi, jonka rannalla mekin on vuosia asuttu.

Potretti_13 Potretti_12 kirsi-joni-bw-2048px-310
Kuvat: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Miten uppoaa teille? Olisitteko itse valmiita vähän erikoisempaan potrettipaikkaan? Meillähän on kaikista kuvista siis värilliset ja mustavalkoiset versiot. Jotenkin tykkään monesta näistä parkkihallikuvista juurikin mustavalkoisena, vaikka valtaosassa kuvista värillinen on enemmän mun mieleen.

Ylemmät potretit ovat kaikki olleet Jaakko Sorviston kuvia, mutta loppuun on vielä pakko jakaa yksi Jaakko Perälän ottama kuva, joka nousi myös mun koko päivän suosikkikuvien listalle. Ennen hääpäivää sanoin, etten fanita sellaista asettelua, jossa hääpari seisoo kaukana toisistaan, mutta olenpa tainnut kääntää kelkkani. Vaikka ollaan erillään, ollaan silti yhdessä. Ja tuo paikka. Se vaan toimii. Ja rehellisyyden nimissä tykkään tästä kuvasta myös siksi, että näytän siinä mielestäni ihan täydelliselle kakunkoristemorsialle. Katsokaa nyt!

Potretti_7
Kuva: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Mikä on teidän suosikki tähän mennessä nähdyistä potreteista? Kuulen mielelläni! Ja hei - oletteko sitten valmiita seuraavaan Pieleen meni - postaukseen. Pieleen nimittäin meni heti tämän hetken jälkeen...