Meidän häät: Ensimmäiset potretit

Potretti_1
Kuvat: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Kirkon pihasta valot vilkkuen lähdettyämme me poksautettiin auki pullo G.H. Mummin shampanjaa (formuloiden takia tietenkin), viiletettiin Kuokkalan sillan yli ja kurvattiin Schaumanin linnan pihaan, jossa pompattiin ulos ja jatkettiin jalan ensimmäiseen potrettipaikkaan. Schaumanin linnan vieressä, Jyväsjärven rannassa sijaitsee pieni koirien uimaranta, jonka vierestä paineltiin metsään näihin satumaisiin maisemiin. Tuntuu melkein hullulle, että nämä kuvat on otettu järven rannassa Jyväskylässä, niin taianomainen ja viidakkomainen tunnelma niissä on.

Upeita potrettikuvia oli tästäkin paikasta ihan valtavasti ja ainoa ongelma niiden suhteen on valinnanvaikeus oman lempparin löytämisessä. Postauksen ensimmäinen kuva on kuitenkin yksi lemppareista ja itse asiassa toinen niistä kuvista, joka meidän kiitoskortteihin päätyi. Tuo toinen kuva, jossa näkyy vain meidän kädet on yksi mun lempparikuvista koko päivältä. En osaa pukea sitä sanoiksi, mutta tykkään niin siitä kuinka me siinä ollaan ja Joni pitää musta kiinni. Ja kukkakimpusta tietty myös. Tuo kuva on tälläkin hetkellä mun tietokoneen taustakuvana.

Nuo kaksi ensimmäistä kuvaa ovat Jaakko Sorviston kamerasta ja kaksi seuraavaa Jaakko Perälän. Kummallekaan kuvaajalle meidän ei tarvinnut poseerata. Saatiin vain olla just niin kuin haluttiin. Ei tarvinnut katsoa kameraan. Katsottiin just sinne mikä tuntui hyvälle. Eli yleensä toisiimme. Tai sitten oltiin silmät kiinni. Oli niin helppoa olla kuvattavana.

Mitä te tykkäätte näistä potreteista?

Potretti_3 Potretti_4
Kuvat: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Tykkään ihan hullun paljon myös näistä Perälän Jaakon ottamista kuvista, jotka Jape käsitteli vähän poikkeuksellisesti hieman lämpimämmän sävyisesti. Tykkään niin kaikesta! Paitsi tuon puvun kanssa tuolla metsässä käveleminen ei ollut kyllä mun suosikkijuttuja - ei muuten, mutta puvun yli tusinan tyllikerroksen välistä löytyi näiden potrettisettien aikana kymmeniä hyttysiä, yksi kotiloselkäinen etana ja yksi kimalainen. Ihan kiva. Onneksi oli vierellä oma urhoollinen ritari, joka pelasti mut näistä hätätilanteista 

Potretti_11 Potretti_10
Kuvat: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Loppuun vielä pieni jäniskevennys - Jaakko Sorvisto otti meistä muutamia kuvia tällaisella asettelulla, jossa toinen oli taaempana ja toinen edempänä. Tosi ihania mun mielestä nämäkin. Tästä hetkestä vaan parhaiten jäi mieleen se, kun Joni seisoi taaempana ja Jaakko sanoi Jonille, että ei sun tarvii hiljaa olla, saat sää sieltä takaa huudellakin. Ja Jonihan tekee "työtä käskettyä" ja huutaa parhaalla mahdollisella naisille huutelu -tyylillä DAAAAAMMMMNNNN! Repesin niin pahasti! Ensin repesin ja sitten totesin, että ei näin. Jaakko sanoi, että toi oli just se mitä hän tarkoitti. Tästä syystä tuo mun viimeisessä kuvassa näkyvä reaktio.

Ja jos joku ei mun huikeasta kuvauksesta ymmärtänyt, että mitä se Joni suustaan päästi niin aika tismalleen näin:8 Kommenttia

 1. Aivan mielettömän ihania kuvia! Upea pari ja taitavat kuvaajat. Metsäkin on kerrassaan satumainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kauniista sanoistasi Sari! Olen kyllä samaa mieltä :) molemmat miehet ovat kyllä taitavia kuvaajia ja oi vitsi tota paikkaa! Että voikin olla noin läheltä Jyväskylän keskustaa :)

   Poista
 2. Tosi ihania kuvia! Näissä on tunnetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Anni! Sitä oli tarkoitus ollakin, siksi ei mitään poseerauksia ja liiallisia asetteluja käytettykään. Oltiin vaan just niin kuin hyvältä tuntui, jolloin sitä tunnetta saatiin myös taltioitua :)

   Poista
 3. Yllättäviä paikkoja löytyy siis ihan kaupungin ytimestä! Kivenheiton päässä taitaa viilettää moottoritie, mutta tuskin edes kuulitte autojen ääniä.
  Kuvissa on niiin paljon ihania kuvia, että suosikkia oikeastaan mahdoton sanoa! Hauskasti johdatat puolisoasi jonnekin metsän syövereihin tuossa yhdessä kuvassa. Rakastan kyllä näitäkin kuvia, mutta myös sitä joka on tuossa piirongin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eipä tuonne asti äänet kantaneet :) Ihan rauhassa saatiin olla!

   Suosikkia oli kyllä vaikea löytää itsekin :) Onneksi jokainen voi valita kehyksiin just sen minkä haluaa... eipä sillä, eihän meillä ole vielä yhtään kuvaa täällä kotona.

   Poista
  2. No, minähän teetin muutaman kuvan, joita aion sitten vaihdella, kun ei vaan osannut yhtä valita!

   Poista
  3. Samat on suunnitelmat täällä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!