Joni sen sanoi, kun totesi ääneen, että hullua sanoa, että me mentiin viime vuonna naimisiin. Miten siitä voi olla niin kauan? Ei voi enää sanoa, että mentiin just naimisiin. Jos joku kysyy, että millon olet mennyt naimisiin, vastaus on viime vuonna. Okei, on se vielä myös viime kesänä, mutta ainakin näillä pakkasilla muisto kesästä on aika kaukana. Eikä se mikään ihme olekaan, parin viikon päästä ollaan jo nimittäin vietetty meidän puolivuotishääpäivääkin.

Mutta viime vuosi oli kyllä kaikkinensa tosi hyvä! Se oli oikea rakkauden vuosi 2015. Niin paljon ihania muistoja, niin paljon rakkautta. Ei vain meidän kahden suhteen vaan viime vuonna saatiin iloita niin monen ystävänkin onnessa mukana! Muistatteko muuten, kun mietin kauan sitten, että miten sitä jaksaa, jos omalle hääkesälle tulee paljon muitakin häitä? No, nyt voin kertoa, että vastaus oli erittäin hyvin! Sai elää niin ihanassa häähuumassa, että omien häiden jälkeen iski välittömästi ketäs sitten juhlitaan -fiilis. Kyllä se vaan niin on, että rakkaus on ihanaa ja häät ihan parhaita, enkä kyllä koskaan voisi kyllästyä häitä juhlimaan!


Kaikista eniten viime vuonna pyöri päässä tietenkin ne omat häät. Sitä kuvaa niin hyvin myös tämä yhdeksän kuvan kollaasi - tässä on mun vuoden 2015 tykätyimmät Instagram -kuvat yhdessä kollaasissa. Kaikki muut jollain tavalla häähuumaan liittyviä, paitsi yksi. Kaikista eniten mua tässä kollaasissa naurattaa tuo oikean alakulman kuva, jota en muuten koskaan ole täällä blogissa vielä vilauttanutkaan! Me molemmat Jonin kanssa postattiin tuo kuva häitä edeltävänä päivänä Instagramiin häätägillämme höystettynä. Törmätiin tohon kuvaan joskus loppukeväästä jonain hyvin myöhäisenä iltana, kun oltiin tuntikausia tuusattu jotain häihin liittyvää. Oltiin molemmat ihan poikki ja saatiin ihan totaalinen hepuli, kun nähtiin toi kuva. Se niin täydellisesti täydentää meidän häähössötyksen. Ihanaa, pinkkiä ja höttöistä. Mutta vittu mikä operaatio!

Mutta vaikka häistä on jo kauan, niin elämä ei ole kyllä käynyt siitäkään huolimatta yhtään tylsäksi. On ihanaa olla naimisissa, on ihanaa olla vaimo. On ihanaa fiilsitellä häitä, vaikka kaikilla muilla ne tulisi jo korvista ulos. Niitä häitä valmisteltiin huolella ja tuona päivänä luotiin kyllä niin urakalla mahtavia muistoja! Oli kaiken sen vaivan ja rahan arvoista!

Mutta hei - nyt näistä nostaligisita fiiliksistä seuraavaan. Tän postauksen julkaistuani ajastan huomiselle Jonin postauksen hääpäivän aamusta! Jännää! Ja sen jälkeen ei vähemmän jännäksi muutu, koska luvassa on seuraavaksi häävideota... iiks tuhannen kerran!

Ps. Jos et vielä seuraile mua Instassa niin tuu ihmeessä seurailemaan - se ei ole mikään häille omistautunut tili vaan ihan mun normaalia elämää, mutta tule ihmeessä messiin!