Hei vaan ihanat! Ensinnäkin iso kiitos ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen, jonka Joni oli kirjoittanut. Oon teidän kanssa ihan täysin samaa mietä, aika kelpoisa sulhanen mulla oli! Mun oli tarkoitus tulla tänään julkaisemaan muuta, mutta hukuin katselemaan meidän hääkuvia. Viikon päästä tulee täyteen jo puoli vuotta hääpäivästä, mutta se on edelleen niin elävästi mielessä, kun on niin paljon ihanaa materiaalia, jonka kautta tuota päivää fiilsitellä. Saatiin joulun alla käsiimme Jaakko Perälän ottamat kuvat meidän häistä, ja ei vitsit nekin on ihania! Nehän oli meidän hääkuvakokoelmaan ihan täyttä bonusta, eikä meillä ollut mitään odotuksia lopputuloksen suhteen.. mutta ihania on koko tuokin sarja täynnä!

Perälän Jaakkohan on siis meidän ystävä ihan oikeassa elämässä häiden ja valokuvaamisen ulkopuolella, joten Jaakko oli jättänyt meidän kuvasarjaan myös ihan huikeita helmiä, joita ei kuulemma tavalliselle asiakkaalle viitsisi jättää. Vaikka nämä nimenomaiset helmet on täysin julkaisukelvotonta materiaalia, tulette näkemään muita tämänkin Jaakon ottamia kuvia varmasti vielä enemmänkin, mutta tähän hätään on pakko jakaa yksi mun suosikeista.
Kuva: Jaakko Perälä www.jaakkoperala.com

Mää olen aina sanonut, etten tykkää sellaisista hääkuvista, joissa hääpari on jotenkin etäällä toisistaan, mutta mun kelkka on kyllä kääntynyt ihan täysin. Ei me näytetä mitenkään kaukaisille, vaikkei ollakkaan toisiimme liimattuina. Tähänkin kuvaan on tallentunut jotenkin aito tunnelma, josta tykkään niin paljon. Ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei yksi syy, miksi tykkään tästä kuvasta niin paljon ole se, että näytän mielestäni tässä ihan täydelliselle kakunkoristemorsiamelle. Ah tuota mekkoa ja sen muhkeaa tyllihelmaa! Tykkään!

Mutta hei - nyt asiaan. Arvatkaas mikä postaus on ajastettu huomisaamulle valmiiksi? Voi kyllä - meidän häävideon traileri ja muutenkin juttua kokemuksestamme meidän häät videoineesta Vuolas Median Juhosta!