Niin se vaan lauantai tuli ja meni - ja oli sanalla sanoen ihana päivä! Kommelluksilta ei todellakaan vältytty, mutta naimisiin päästiin ja kaikilla tuntui olevan juhlissa hauskaa. Illan aikana viini ja hiki virtasivat kyllä oikein kunnolla! Tällä hetkellä päällimmäiset tunteet on kiitollisuus ja väsymys - loppuukohan tää väsymys koskaan? Kunnon yöunista huolimatta joka päivä olisi päikkäreillekin tarvetta. Mutta onneksi ollaan tää viikko mökillä niin voi hyvin ne päikkärit nukkua, jos sille tuntuu.

On maailman oudoin asia, että mää oon nyt vaimo. Joka kerta se kuulostaa vielä pienelle vitsille. Ja uutta sukunimeä en ole vielä kertaakaan pystynyt etunimeni perään sanomaan. Mutta eiköhän se tästä.

Naimisiin


Sen vaan vielä sanon, että on meillä ympärillä niin ihania ihmisiä, ettei mitään rajaa! Oli maailman parasta jakaa tuo päivä niin huippujen tyyppien kanssa. Niin kiitollinen olo! Ja täällä mökilläkin odotteli meitä aitan edessä pullo ehtaa shampanjaa, lasit ja kehotus nauttia. Ja saunan ikkunaan äiti oli kirjoittanut tekstin "Onnea hääparille". Se tuli näkyviin, kun heitettiin löylyä.

Mutta nyt on vielä pakko palata hetkeksi tuijottelemaan muutamia kuvia, joita Jaakko mun sähköpostiin lähetti. Ne on niiiiiin siistejä! Ihan oikeasti, vaikken saisi mitään muuta kuin nuo kolme kuvaa niin olisin jo tyytyväinen. Tykkään niin paljon!