Moikka! Terveisiä Helsingistä, me ollaan kotona taas. Tosin muutama päivä vaan ennenkä taas lähdetään huristelemaan Keski-Suomeen. Ei yhtään jaksaisi lähteä taas liikkeelle, mutta toisaalta eipä täällä kotonakaan mitään luksusta ole, kun kylppärin lattia on levällään ja ainakin viikko menee vielä ennen rempan valmistumista.

Häiden jälkeen tosiaan lilluttiin muutama päivä Laajavuoren Rantasipissä. Tuli niin tarpeeseen se, että otttiin hotellihuone kahdeksi yöksi. Koska se häitä seuranut väsymys oli jotain ihan käsittämätöntä. Ja kesti monta päivää. Oli ihanaa rentoutua altaissa ja saunoissa, hakea pitsaa meidän suosikkipitseriasta ja korkkailla skumppapulloja kylpytakissa. Eipä viikko kovin rankoissa merkeissä myöskään jatkunut, kun suunnattiin mun vanhempien mökille. Aitan ovella tosiaan odotti sukulaisten sinne toimittama shampanja kristallilaseineen ja valehtelematta koko viikko kului saunassa, uimassa, syömässä ja paljussa.

Shampanja

Kuvia hääpäivästä mulla ei vielä ole. Tunteet niiden (ja videon) odottamisen kanssa on tosi ristiriitaiset. Tavallan haluaisin kaikki käsiini jo nyt heti. Mutta toisaalta taas on kiva odottaa jotain innolla ja jännityksellä. Nyt kun tuo häiden odottaminen on loppunut ja jättänyt jälkeensä aikasmoisen tyhjiön. Tuntuu naurettavalle sanoa niin, mutta totta se on. Ensimmäisen kerran jo heti kirkon jälkeen hääautossa huokaisin Jonille, että nyt se on ohi ja mää en enää koskaan mee naimisiin! 

Jos te haluatte käydä pientä sneek peakia kurkkimassa meidän potreteista, niin vähän kurkkausta voi nähdä aika monestakin paikkaa jo! Tässäpä muutama vaihtoehto: Mun Instagram - Jaakko Sorviston Instagram - tai Facebook - tai blogi - tai Jaakko Perälän Instagram.

Ennen kuin kipaisen pyykkituvalle noutamaan meidän tuhannetta pyykkikoneellista, ajattelin vielä kysäistä, että löytyykö siellä kiinnostunteita vielä seuraamaan mm. polttaripostauksia? Ensimmäisen osan ehdin vasta julkaista kun hääkiireet vei mennessään, mutta kirjoittelen mielelläni vielä niistä ikivanhoistakin jutuista, jos teitä vielä huvittaa lukea.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!