Today is the day! Eilen illalla oltiin Jonin kanssa kahdestaan meidän porukoilla ja oltiin jo käyty nukkumaan, kun armoton ovikellon rimputtelu ja ikkunalautojen hakkaaminen alkoi! Polttariporukkahan se siellä! Tai oikeastaan vain kolme tyyppiä porukasta.. sain listan käteen ja käsky kävi pakata kamat vartissa. Kun kamat oli kasassa, sain kuitenkin käskyn kömpiä takaisin Jonin kainaloon nukkumaan...

Meikäläinenhän nimittäin tavoilleni uskollisena vetäisin pienet kuumeet pintaan, kun jotain jännää on tapahtumassa. Joten ei oikein voitukaan lähteä telttailemaan. Pakko oli kuitenkin pitää huoli, että tiedän polttareiden alkavan, etten olisi hypännyt Jonin kyytiin kohti Helsinkiä kello 5.50 niin kuin aluksi suunnitelmissa oli...! 

Voin kertoa, ettei meinannut kovin hyvin tulla uni tollaisen pikku piristysruiskeen jälkeen.. nooh, nyt sitten litkitään teetä ja RedBullia niin hyvinhän tässä jaksaa.. ja toisella kädeä nassuun tungen särkylääkettä ja Strepsilsiä. Mutta kuulemisiin sitten myöhemmin - luulenpa, etten paljon ehdi tänään ja huomenna kirjoittelemaan, mutta ehkä mun sallitaan päivittää välillä jotain Instagramiin! Wish me luck!