Heippa! Viikonlopun häistä on nyt jossain määrin toivuttu.. ihanat häät taas kerran, mutta kyllähän tuo viikonloppu hieman voimia söi. Nyt kuitenkin ajattelin korjata viikkoja tekemäni vääryyden ja postailla pitkästä aikaa polttarikalenterikuvia.. ja vähän muitakin polttarijuttuja! Olen ollut hävettävän huono todistekuvien lähettelijä, vaikka kaasot on mua hätyytelleet. Lupaan taas kerran parantaa tapani ja toivottavasti tällä kertaa ei tarvitse rikkoa lupaustani.

Edellisen kerran, kun polttarikalenterista kirjoitin blogiin, oli luukusta auennut kehotus tarkkailla postiani. No, vaikkei tuijottelu saanutkaan mitään luukusta putoamaan, seuraavana päivänä alkoi tippua! Ja postia tuli polttariporukalta ja Tom of Finlandilta oikein kolmin kappalein! Tässä alla olevissa kuvissa näette miten korteissa kehotettiin toimimaan.

Polt_1 Polt_4 Polt_3 Polt_2

Joten eipä auta muu kuin olla kiltti tyttö ja kantaa mukana kaikkea mitä on käsketty. Paitsi sellainen pieni ongelma tähän matkaan tuli, että mun rakas selfie-tikku meni säpäleiksi ja uusi pitäisi käydä ostamassa.. vielä en ole joutanut / jaksanut, mutta jospa ennen tulevaa viikonloppua?

Polttarikalenteristakin on taas auennut yhtä jos toista mielenkiintoista. Ensin tuli Amazing Race -maton kuva, joka vahvisti ajatustani siitä, että kyseessä on jonkin sortin suunnistusta (ellei kaikki suunnitusvihjeet ole olleet huijausta). Sitten tuli kehotusta pitää uikkareita mukana AINA. Tästä olen kyllä luistanut, koska ennen tätä hetkeä ei ole tullut mieleenkään ottaa uikkareita mukaan esim. töihin. Hupsista.

Polt_5 Polt_6

Seuraavassa luukussa oli teksti "PM 2002". Mulle tuli tästä ensimmäisenä mieleen partion piirinmestaruuskisat... mutta 2002? Ensin ajattelin, että tällä olisi viitattu niihin kisoihin, jotka järjestettiin Kuusaassa, mutta mun tekisi mieleni vannoa, että ne olivat 2004. Koska vuonna 2003 oltiin Siilinjärvellä partiotaitojen Sm -kisoissa ja voisin vaikka vannoa, että nuo Kuusaan kisat oli vasta sitä seuraavana vuonna... no, mene ja tiedä! Luultavasti olen ihan hakoteillä, mutta arvelisin, että tällä voitaisiin viitata joko tuohon paikkaan tai sitten johonkin, joka kyseisissä kisoissa on ollut aiheena / tehtävänä.. Hmm. Vaikeaa! Tämän viikon luukusta kuoriutui kuva revontulista. Niistä mulle ensimmäisenä tuli mieleen Hankasalmen Revontuli. Eipä oikein muuta.. paitsi voihan tämä vihjata vaikka siihen, että mut puetaan revoksi eli ketuksi. Käy sekin!

Mutta että sellaista polttaririntamalla. Kyllä täällä naista piinataan ennakkoon ihan huolella, mutta ei se mitään.. hauskaahan tää vaan on!