Nakuhäät peruttu

Uskokaa tai älkää, mutta meillä saattaa olla jopa jotain päällepantavaa hääpäivänä. Viime viikot on kyllä joutunut vitsailemaan, että meillä on ilmeisesti nakuhäät luvassa, kun ei kummankaan pukeutumisjutut meinaa onnistua millään.


Muistatteko kun kerroin Jonin puvun sovituksesta ja siitä, että liivi oli kadoksissa? Tuo sovitushan oli melkein 2,5kk sitten ja ei näy vieläkään liiviä. Mikä on aivan käsittämätönä, koska puvun toimitusaika oli viisi viikkoa. Ja nyt sen puvun saapumisen jälkeen on odotettu liiviä kymmenen. Uutta liiviähän ei tilattu, koska se oli vain kadoksissa. Vaikka sitä jo pyydettiin sen sijaan, että vaan etsittäisiin sitä vanhaa. No, reilu viikko sitten se löytyi Lontoosta Harrodsilta ja nyt odotellaan saapuisiko se joskus Turkuun. Kovin kova luotto meillä ei ainakaan ole.. siihen että se saapuisi tai siihen, että sieltä tulisi oikea liivi. Tai siihen, että liikkeestä tilattaisiin uusi tai että se ehtisi saapua tai että sitä ainakaan ehdittäisiin sovittaa. Saavat kyllä taikoa aikamoisia loitsuja tuolla pukuliikkeessä, jos haluavat meistä vielä tyytyväisiä asiakkaita.

Mun puku puolestaan saapuu Suomeen tällä viikolla, jipii! Menihän tässäkin tosiaan melkein neljä kuukautta pidempään kuin alun perin piti. Siis melkein tuplat. Hermotkin meinasi tässä välissä mennä.. lähinnä siihen, kun tuntui sille, että tilanteen oikeaa laitaa pimitetään multa. Mutta sitten helpotti kun sain edes rehellisen vastauksen missä mättää ja vakuutuin siitä, että hääpukuliikkeessä tehdään kyllä kaikki mahdollinen, jotta mun puku Suomeen saadaan. Siitä olen kyllä tosi kiitollinen. Myös ompelimon puolella on luvattu tän hämmingin vuoksi joustaa. Että saataisiin yhdellä Helsingissä käynnillä puku noutokuntoon.

Ei mennyt niin kuin Strömsössä kylläkään, mutta kaipa tää hääpari sitten saa jotain päällepantavaa hääpäiväkseen. Joten ei tarvitse lähettää häävieraille lisäviestejä kutsujen perään, joissa sanottaisiin että Ps. Pukukoodi on, ettei pukeutumista tapahdu!

Ja niistä kutsuista puheen ollen. Vihdoin alan siirtämään koneelle kuvat meidän kutsuista, joten huomenna niitä näytille, kivaa!

6 Kommenttia

 1. Huh! Onneksi olivat liikkeessä kuitenkin ihan rehellisiä, vaikka eihän tuo kivaa ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi sentään niin. Mun puvun suhteen on kyllä nyt luottoa, että se saapuu sellaisena kuin pitää, mutta tuo Jonin liiviasia on kyllä vielä ihan levällään sen liikkeen kanssa.. toivottavasti selviää :)

   Poista
 2. Ihanaa, ettei tartte nakuilla, ei teidän eikä meidän muidenkaan! Aina nuo jutut ei naurata, mutta luulenpa että jälkeenpäin sekin onnistuu paremmin! Jääpä muisteltavaa enemmän, kuin että kaikki menisi just Strömsön tyyliin. Toivotaan että se liivikin alkaa palailla maailmamatkaltaan, mutta kohta voitte kyllä kai alkaa liikkeessä vaatia uutta.Helsinki, lähiaikoina tullaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule vaadittu on, mutta ei mitään vielä ole saatu.. Ja toivottavasti naurattaa, pakko on jo nyt koittaa pitää huumori mukana, mutta enemmän kyllä ärsyttää kun naurattaa vielä..

   Poista
 3. Onpas teillä ollut hankaluuksia pukujen kanssa. Jospa vaikeudet olisivat nyt takana päin ja puvuista (tai nakuilusta) ei tarvitse enää murehtia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, ihan riittämiin :D toivotaan parasta mutta pelätään pahinta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!