Moikka! Viikonloppu meni ihanissa merkeissä, kun sain ensimmäistä kertaa elämässäni toimia kaason kunniatehtävässä rakkaan ystävän häissä. Päivä oli ihan mielettömän ihana ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin! Luonnollisestikaan en ala blogissani ruotimaan ystäväni häitä missään määrin, mutta sen vaan sanon (ja olen sanonut jo monta kertaa ääneenkin), että toivottavasti meidän hääpäivän aamu menee yhtä mukavasti ja rauhallisesti kuin tuo aamu meni. Kaikki sujui niin hyvin (vaikka juusto olikin loppunut, hehe)! Edes mun kädet ei tärisseet kampausta tehdessä ja siitä tuli paras kaikista meidän kokeiluista. Aikaakin jäi vaikka kuinka paljon, niin pelailtiin sitten Trivistä ajan kuluksi. Ihan mahtava aamu - niin toivon, että oma hääamu menee yhtä mukavasti.

IMG_9879

Mutta nyt kun on edelliset kaasonmekot saatu (enemmän tai vähemmän) kunnialla hoidettua, voikin kääntää ajatuksia mm. seuraavaan kaasonmekkokolmikkoon.. Vähän kyllä jo hengästyttää pelkkä ajatuskin!

Kaikkea muutakin ihanaa on tässä tapahtunut. Esimerkiksi noudettiin meidän vihkisormukset ja ne on ihan mielettömän ihanat! Lisäksi ollaan tavattu pitopalvelua ja saatu vastauksia kutsuihin, jipii! 12 vierasta tulossa tällä hetkellä.. Ja tänään on muuten tasan kaksi kuukautta meidän häihin! Hui miten jännää! Ennen kuin päästään kääntämään katseet vain ja ainoastaan niihin, olisi vielä ensi viikonloppuna yhdet häät juhlittavana. Rakkautta ilmassa!