Ready, steady & plan the wedding

Hääsuunnitteluviikonloppu alkaisi än yy tee NYT! Meillä on tosiaan vapaa viikonloppu molemmilla yhtäaikaa ja se on harvinaista herkkua se. Tämähän tarkoittaa sitä, että seuraavat pari päivää vietetään yhteistä laatuaikaa ja suunnitellaan häitä.

Pansio_0

Kaikista olellisin juttu tänä viikonloppuna tehtäväksi olisi lopullinen tehtävälistojen tekeminen. Siis mitä kaikkea vielä pitää tehdä ja milloin se tehdään. Niin isoista jutuista kuin pikkujutuistakin. Jonkin verran on nimittäin sellaista pikkusälää jota voi tehdä milloin vain.. tärkeintä nyt olisi vaan pitää huoli, että ne tulee tehtyä. Joten ensi viikolla meillä olisi sitten olemassa sellainen lista, josta aina tylsyyden iskiessä voisi katsoa jonkun jutun, jota tekisi edes vähän eteenpäin.

Mutta älkää peljätkö, ei meidän vapaa viikonloppu ihan pelkäksi hääpuurtamiseksi ja raatamiseksi mene. Hommat on aika hyvällä mallilla, ja on me varattu vähän kuohuvaakin, että saa välillä ihan vaan nautiskella yli 20 lämpöasteista parvekkeella!

Kivaa viikonloppua kaikille!

4 Kommenttia

 1. Voi, miten ihana kuva taas kerran teistä! Hyvää viikonloppua ja fiilistelyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äitsy! Hyvää viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 2. Heippa, tässä ilmoittautuu uusi lukija mukaan! Päädyin hääblogien pariin muutama kuukausi sitten, ja blogisi on ollut sellainen, jonka pariin on tullut palattua useampaankin kertaan. Nyt kun lähdin itsekin kunnolla touhuun mukaan, halusin tulla moikkaamaan ja kiittämään tähänastisesta inspiraatiosta ja informaatiosta! :) Hauskaa hääsuunnitteluviikonloppua teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos paljon Tiina ja kiva kun innostuit jättämään kommenttiakin, jokaisesta ilahdun kovasti :) hääblogien maailma on kyllä ihana, tiivis ja kannustava, joten etpä paljon parempaan seuraan olisi voinut päätyä ;) Kiitos paljon ja kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!