Viikonloppu_1

Vapaa kotiviikonloppu oli kaikkea sitä mitä odotinkin. Täyttä rentoilua ihan vaan kahdestaan. Löhöttiin sohvalla, katsottiin Netfixistä stand uppia, saunottiin, nukuttiin pitkään ja syötiin ihan älyttömän hyvin.

Perjantaina tehtiin uunilohta, lohkoperunoita ja salaattia. Oli niin mielettömän hyvää, että molempien oli pakko vielä hakea lisää ja niin vaan kaavittiin kipposet tyhjiksi asti. Jälkkäriksi syötiin näitä suklaamansikoita - tosi helppoja tehdä ja ihan mielettömän hyviä! Samaan syssyyn avattiin myös vähän kuohuvaa. Alkossa skumppahyllyn eteen pölähtäessämme iskin silmäni heti tähän pulloon. Viime kesänä ihastuin J.P. Chenetin Ice Edition -kuohuviiniin ja julistin sen jo mun lempiskumpaksi. Mutta nyt sen viereen oli ilmestynyt uusi Rosé -versio samaisesta jäiden kanssa tarjottavasta kuplivasta. Nyt en enää tiedä kumpi on mun lempparia, kun hyvää oli tämäkin. Tämä on vaan vielä kaiken lisäksi pinkkiä, joten ehkäpä Rosé sillä verukkeella vie voiton..?

Viikonloppu_2Viikonloppu_3

Lauantaina käytiin ulkona syömässä. Tarkoitus oli mennä romanttiselle ja rauhalliselle illalliselle, mutta muutaman mutkan kautta päädyttiin Pikku-Torreen. Se on ravintola/urheilubaari. Sellainen paikka, jossa jokaiselta ruudulta näkyy eri urheilua ja lavalla viimeisteltiin parhaillaan kevään 2015 futisvisakautta. Rauhallista ja romanttistakaan ei ollut, mutta navat saatiin hamppareista niin täyteen, että huh! Eikä muuten helpottanut vielä sunnuntainakaan, kun tehtiin tuorelasagnea. Siitä tuli heittämättä parasta lasagnea ikinä. Postausta on luvassa myöhemmin tällä viikolla.

Tästä tuli aikamoinen ruokapäiväkirja, mutta hei - jotain sen suuntaista meidän viikonloppu olikin. Täydellinen, akkuja lataava viikonloppu se olikin. Kyllä nyt jaksaa taas painaa töitäkin. Täällä ollaan hommissa vappuaattona ja -päivänäkin, mutta ehtiihän niitä munkkeja syödä myöhemminkin.