Kengät_1

Inhoan ajatusta siitä, että kirjoittaisin blogia, jossa materia olisi pääosassa. Katsokaa, kun mulla on tällaisia ja katsokaa, kun ostin tällaista ja tuollaista. Eikä siinäkään mitään, jos joku haluaa niin tehdä, mutta jos minä olen valinnut kirjoittaa kaikesta hömpästä, joka tekee mun elämästä vähän ihanampaa, haluan myös pitää huolen siitä, että ne elämän pienet ihanat hetket on muutakin kuin shoppailua. Kuten vaikka ihania aamupalahetkiä, reissuja, itse tehtyjä lahjoja, pukeutumista, kynsien laittoa ja mitä vielä.

Ja kuitenkin tästä huolimatta eilisen katsokaa, kun mulla on tällaisia -postauksen perään on kirjoitettava katsokaa, kun ostin tällaista ja tuollaista -postaus. Koska sen verran rehellinen voin olla, että myönnän nauttivani vilpittömästi välillä myös materialismionnellisuudesta. Erityisesti silloin, jos ihan vahingossa huomaa Jyväskylän Halosella olevan muuttomyynnin, päättää poiketa sisään ja löytää kenkiä ihan mielettömillä alennuksilla. Niin kävi torstaina ja valehtelisin, jos väittäisin, etten vieläkin iloitse löydöistäni!
Kengät_6Kengät_7

Ostin nimittäin sieltä kahdet kengät. Kummankin parin alehinta oli 10€. Ruskean parin normaalihinta oli 59,90€ ja valkoisen parin 39,90€. Eli sadan euron sijaan maksoinkin näistä kaksista yhteensä 20€. Ja iloitsen siitä! Pakko on myöntää, että minkäänlaista tarvetta tälle ruskealle parille ei ollut. Ne ostin ihan vain siksi, että ne olivat niiiin kauniit. Mun lempparipari näistä kaksista.

Valkoiset sen sijaan tulivat tarpeeseenkin. Keväällä on nimittäin luvassa hääjuhlat kaason ominaisuudessa ja mun kenkäkaapista ei kertakaikkiaan löytynyt sopivia kenkiä mekkoni kaveriksi. Luultavasti olisin päätynyt nuden värisiin perustylsiin avokkaisiin ilman tätä löytöä. Ne olisi menetelleet, mutta en olisi ollut kovin tyytyväinen. Nyt olen! Nämä kengät sopii ihan mainiosti, kustansi kympin ja saavat varmasti käyttöä tuon yhden kerran jälkeenkin.

Kengät_2Kengät_3Kengät_4

Mitä tykkäätte mun kenkälöydöistä? Kumpi pari miellyttää teidän silmiä enemmän?