Ripsarit_1

Moi! Tänään täällä höpötellään ripsistä. Mun ohuista, vaaleista, suomalaisista ripsistä ja niistä putiloista, joilla yritän saada niitä olemaan kaikkea muuta! Tiedän ihmisiä, joilla on kosmetiikkakaapissa kymmeniä erilaisia ripsareita. Osa ihan vaan testailtuja ja osa eri tilanteita varten aktiivikäytössä. Tiedän myös ihmisiä, joilla on meikkipussissaan tasan yksi ripsiväri ja he ovat oikein tyytyväisiä siihen. Sellainen haluaisin itsekin olla, mutta yksi palanen puuttuu vielä tästä mun palapelistä - nimittäin se täydellinen ripsari.

Ripsarit_2

Tällä hetkellä mun kaapissa on neljä ripsiväriä. Tasan yhden olen niistä ostanut itse. Lumenen Blueberry Curl -vedenkestävä ripsiväri on mun pitkäkestoinen suosikki. Tämä turkoosi putkilo on muuten ihan oikeasti ensimmäinen (ja toistaiseksi viimeinen) ripsari, jota olen ostanut uuden edellisen loputtua. Eli ensimmäinen ripsarini, johon olin sen verran tyytyväinen, että halusin käyttää sitä jatkossakin. Sen parhaita ominaisuuksia on vedenkestävyys, todella hyvä sellainen. Erityisesti mun mieleen on se pieni lisä, jonka vedenkestävyys tuo mukanaan - nimittäin mikään muu ripsiväri ei ole pitänyt ripsien taivutuksia niin hyvin kuin tämä. Siksi tämä onkin arkikäytössä vakiotuotteeni.

Eikä tässä ihan oikeasti ole mitään suoranaista vikaa... mutta ei mitään erityisen ihanaakaan. Ripset näyttää tämän kanssa ihan hyville, mutta ei mitenkään erityisen hyville. Sen verran oon tätä käyttäessäni vuosien saatossa huomannut, että toivoisin ripsarini olevan pidentävää sorttia. Tämä ei tietenkään ole. Muistaakseni se tummansininen Blueberry -ripsari oli huomattavasti pidentävämpi - mutta ei tietenkään vedenkestävä.

Ripsarit_3

Löytyyhän mun kaapista myös todella hyvin pidentäväkin tuote toki. Nimittäin Oriflamen The One -ripsiväri, joita äitille ja iskälle oli jaettu jonkun teatteriesityksen jälkeen molemmille kaksi. Koska iskä käyttää ripsaria vähän vähänpuoleisesti, sain minä ne molemmat iskän käteen työnnetyt. Tämän ripsarin hyvä puoli on se, että se tuntuu oikeasti pidentävän. Äiti on nyt muutaman kuukauden aikana kysynyt multa kolmesti, että onko mulla tekoripset silmissä. Kertaakaan ei ole ollut vaan aina on ollut räpsyihin harjattuna juuri tätä tuotetta!

Tämän ongelma on kuitenkin se, että tämän kestävyys on ihan äärimmäisen surkea. Laitan tätä vain ja ainoastaan silloin, kun tiedän meneväni johonkin hyvin lyhytkestoiseen tilaisuuteen. Ja silti se saattaa olla varissut tai poskilla, kun palaan kotiin. Varsinkin, kun tapoihini kuuluu hieroa silmiä harmillisen paljon. Joten ei toimi mun luottotuotteena valitettavasti tämäkään!

Ripsarit_4

Oriflamea parempi kesto on ystävältä lahjaksi saadussa Cliniquen Lash Power -ripsivärissä. Suorastaan todella hyvä kesto. Mutta mun tunteet tän suhteen on jotenkin todella ristiriitaiset. Tämä tuote oli nimittäin viime syksynä mun aktiivisimmin käyttämä ripsari (nyt vetelee jo viimeisiään). Jostain syystä mulla on sellainen kuva, että tämäkään ei tehnyt mun ripsiin mitään erityisen hyvää efektiä. Ei erottelua eikä pituutta. Vaikka asia ei oikeastaan taida olla niin. Nimittäin joka kerta, kun olen käyttänyt välissä jotain muuta ja palaan tähän latteaa lopputulosta odottaen, on se kuitenkin paljon parempi kuin muistinkaan.

Tuote on parempi kuin millaisena sitä pidän, mutta eiköhän ole ihan reilua todeta, että kyllä tästäkin on puututtava se jokin, jos en ikinä muista, että tämä on oikeasti hyvä ripsari? Silloin tämä on vaan tosi hyvä, mutta ei kylläkään täydellinen.

Viimeinen kaapissa odotteleva ripsari on Kauneus ja Terveys -lehden tilaajalahjana saamani Lumenen Truly Bold and Curly -ripsiväri. Sitä en ole kuitenkaan vielä testannut.. rehellisyyden nimissä siksi, että en odota siltä paljoakaan. Ihan ookoo arkiripsari se saattaa kyllä olla, mutta koska sekään ei ole vedenkestävä, en usko sen olevan mulle the one.

Joten nyt saa vinkata kommenttiboksissa - onko sulla joku ihan supersuosikki vedenkestävä ripsiväri? Sellainen joka pidentää ja tekee ripsistä näyttävät, mutta kestää äärimmäisen hyvin? Oon kiitollinen, jos vinkkaat! On niin inhottavaa mennä kaupoille ja ostaa joku summamutikassa.. hutiostoksia on tullut tehtyä vuosien saatossa niin paljon!