Miltäs kuulostaisi kello, joka muuttaa kokonaan käsityksesi ajasta? Joka auttaa elämään stressittömämmin ja nauttimaan enemmän elämästä? Aika mielenkiintoiselta ja uskomattomaltakin. Tuskinpa se ihan täysin paikkaansa pitää, mutta äärimmäisen mielenkiintoinen idea näissä Slow -kelloissa.

Slow1

Meidän talouden kaksilahkeinen esitteli mulle löytämäänsä uutta brändiä.. Slow valmistaa kelloja, joissa on vain yksi viisari. Eikä siinäkään vielä kaikki. Se viisari kiertää kellon ympäri kerran 24 tunnissa. Eli kellossa ei pelkästään kiidä yksi viisari vähemmän, vaan sekin puolet totutusta ison viisarin tahdista.

Pienen totuttelun jälkeen tästäkin kellosta pystyy siis lukemaan tarkan ajan, mutta viisarin hitaan etenemisen pitäisi vaikuttaa psykologisesti siten, että aika tuntuu kuluvan hitaammin. Eli on enemmän aikaa nauttia elämästä!

Aika mielenkiintoinen idea ja kannanotto.

Slow


Kelloissa on myös tosi kiva ulkonäkö ja laadukaskin sen pitäisi olla. Varmaankin jossain vaiheessa, tuo kokonaan musta, nahkaisella remmillä varustettu Slow Jo -kello lähtee kohti meidän osoitetta. Sitten kun on päästy sinuiksi sen ajatuksen kanssa, että voisihan sitä vaikka muutaman satasen kelloon käyttää.

No, ainakin he lupaavat, että ostokokemus on brändin ajatusmaailman mukaisesti stressitön ja helppo! Toivotaan niin, vaikka toimitusaika näyttääkin olevan pitkähkö.

Mitä tykkäätte ideasta? Onko tämä tuote teille ennalta tuttu?

Ps. Kuten mikään muukaan toistaiseksi blogissani, tämäkään ei ollut mainos, voitte klikkailla linkkejä "huoletta"!