Kuva: Jaakko Sorvisto www.jaakkosorvisto.com

Nyt ei puhuta siitä oikeasta miehestä, vaan jostain muusta (lähes) yhtä tärkeästä! Joko arvaatte mikä on löytynyt? Voi kyllä... niin vaan on käynyt, että meitsi on ostanut hääpuvun! Holtitonta kiljumista, tärinää ja tanssia tähän väliin. Mitenkään muuten mää en voi reagoida tähän aiheeseen.. ai niin ja naamakramppi kuuluu myös vakiomausteisiin.. kyseinen vaate nimittäin aiheuttaa niin leveää hymyä, että mun naama ei meinaa edes taipua siihen!

Mitähän siitä kertoisin? En osaa kertoa oikein mitään, koska en halua paljastaa siitä vielä oikeastaan mitään... Se on ihana, ja niin mun näköinen. Joni tulee tykkäämään siitä ihan varmasti. Mutta mun ei missään nimessä pitänyt ostaa sitä.. mun ei missään nimessä pitänyt edes sovittaa sitä.. mutta one thing led to another ja puin sen päälleni ja meinasin haljeta! Eikä se tunne hävinnyt mihinkään.. edelleenkään en voi ajatella juuri mitään muuta kuin, että saisinpa pukea sen taas..

Pidempää tarinaa siitä, kuinka tähän tilanteeseen päädyttiin on tulossa myöhemmin... se on nimittäin jonkin verran pitkä tarina se. Siihen liittyy pari pahamaineista kaasoa ja iso määrä yllytystä!

Sitä odotellessa, sanotaan kaikki vielä yhteen ääneen: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKK!!!!!!