Nyt kun edellisessä postaukessa on sopivasti otettu kantaa siihen mikä on tarpeen ja mikä ei, niin ei kai tässä auta kuin rohkeasti myöntää seuraava juttu joka ei todellakaan ole tarpeellinen mutkumäähaluun. Nimittäin oman häähäshtägin (aivan huikea sana!).

Häshtäg

Tänä kesänä Instagramini feedissa on näkynyt paaaljon kuvia häistä, joissa ystäviäni on ollut vieraana. Lähes kaikkiin kuviin on ollut liitettynä kyseisen hääparin oma tägi. Olen klikkaillut auki muutamia kuvasarjoja kyseisillä risuaitamerkinnöillä, ja niiden kautta on löytynyt mm. hääparin jakamia kuvia, joissa vieraita pyydetään liittämään häissä otettuihin kuviin heidän häshtäginsä.

Ihan älyttömän kiva idea! Tägin kautta niin hääparin kuin kaikkien muidenkin kyseistä sovellusta käyttävien vieraiden on mahdollista jälkikäteenkin selailla muidenkin ottamia kuvia. Ei tarvitse käydä läpi kaikkia tuttuja häävieraita etsien jonkun tietyn kuvan ottajaa.

Joten nyt on meidänkin saatava oma HääHäshTägi.. sen muoto vaatii vähän pohdintoja. Sen pitää olla jotain riittävän kuvaavaa, aiemmin käyttämätöntä ja riittävän helppoa...

Mites te? Oletteko pyytäneet käyttämään tiettyä tägiä tai oletteko itse julkaisseet kuvia häistä, joissa on? Entäpä haluaisitteko? Sana on vapaa.. onko tämä mielestänne #turhintaikinä vai #musthave?