Saaristoasu_1

Saaristossa vietetyn päivän asua vilahtikin hieman eilisessä postauksessa, mutta nyt laitetaan eetteriin vielä varsinaiset asukuvat. Rento trikoomekko oli omiaan pitkään päivään ja autossa istumiseen. Aurinkolasit ja kesähattu oli myös pakko napata mukaan. Mää niin tykkään hatuista ja niin kauan kuin muistan niin äiti on kehunut, että ne sopii mulle hyvin. En tiedä siitä, mutta hattupäänä viihdyn kyllä hyvin!

Tuo mekko on ihan huippu, rento ja löysähkö yläosa on erityisesti mun mieleen. En tiedä erottuuko näissä kuvissa kovin hyvin, mutta tuon mekkosen helma on vähän kietaisumallinen. Istuessa se saattaa paljastaa vähän turhan paljon, joten alle olin taas vetänyt luottotuotteeni - Gina Tricotin pitsireunaiset pyöräilyshortsit. En varmaan selviäisi enää ilman niitä!

Saaristoasu_2Saaristoasu_3

Olen tykännyt sitoa tän mekon vyötärölle yleensä jonkun vyön. Sen kanssa sopii hyvin sekä kapeammat ja leveämmät mallit. Näiden kuvien jälkeen tuli kyllä mieleen, että voisin ehkä tehdä mekon sivuille jotkut huomaamattomat vyönlenkit. Ei nimittäin ole kovin kivan näköistä, jos vyö roikkua lerpattaa tuon kuminauhavyötärön alapuolella. Alempana näette kuvatodisteita.

Saaristasu_4Saaristoasu_5Saaristoasu_6

Ehkä ensi kerralla sitten onnistuneemmin. Päivästä jäi kokonaisuudessaan niin hyvät muistot, että mikään määrä lerpattavia vöitä ei kyllä pilaa mun fiilistä näiden kuvien osalta. Tai tuon mekon. Se on ehkä monikäyttöisin mekko jonka omistan. Se on ollut pitkään ihan unholassa, mutta onpa ihanaa, että oon löytänyt sen taas.

Mitäs te tykkäätte?