Meillä vietetään tänään Jonin lanseeraamaa miinus 1-v hääpäivää. Se tarkoittaa siis sitä, että tasan vuoden päästä tällä päivämäärällä tanssitaan meidän häitä. Näillä kellonlyömillä mää oon jo rouvashenkilö ja se voipi olla, että ne tanssitkin on jo vauhdissa. 

Hui! Vähänkö jännää! Enää vähän vajaa vuosi...

InstagramCapture_9dfb1276-ff44-484a-8cb0-25fc0fd1bba7_jpg

Ja mua jännittää myös ajatella kaikkia muita blogimorsiamia, joiden häihin on enää muutamia kuukausia, viikkoja tai päiviä. Osaan jotenkin myötäelää teidän jännityksessä ihan täysillä. On niin ihanaa lukea upeiden hääpäivien sujumisesta ja huokailla ihastellen kaikille pienille yksityiskohdille. Toivottavasti meille tulee yhtä upeaa!

Toisaalta myös haikeaa.. wedding bluesin lisäksi tässähän alkaa pian kärsimään wedding blog bluesista.. siis kun häät on ohi ja häät esitelty blogissa, niin mitäs sitten? Teitähän tulee kova ikävä, kun ette enää kirjoittele! Tai ehkä kommentoikaan. Tässä on jo niin tottunut höpöttelemään monien tyyppien kanssa suuntaan ja toiseen..

Muta nyt stop masistelulle. Itsellä on vielä vuosi aikaa nauttia häiden järjestelystä, ja jännäähän se vaan on teidänkin suuria päiviä seurata. Carpe diem, sanon minä!

Ps. Pian olisi esittelyyn tulossa jotain joka on taas pikkaisen vienyt meidän hääjuttuja eteenpäin. Niin jännää sekin!