Miinus 1-v hääpäivä!

Meillä vietetään tänään Jonin lanseeraamaa miinus 1-v hääpäivää. Se tarkoittaa siis sitä, että tasan vuoden päästä tällä päivämäärällä tanssitaan meidän häitä. Näillä kellonlyömillä mää oon jo rouvashenkilö ja se voipi olla, että ne tanssitkin on jo vauhdissa. 

Hui! Vähänkö jännää! Enää vähän vajaa vuosi...

InstagramCapture_9dfb1276-ff44-484a-8cb0-25fc0fd1bba7_jpg

Ja mua jännittää myös ajatella kaikkia muita blogimorsiamia, joiden häihin on enää muutamia kuukausia, viikkoja tai päiviä. Osaan jotenkin myötäelää teidän jännityksessä ihan täysillä. On niin ihanaa lukea upeiden hääpäivien sujumisesta ja huokailla ihastellen kaikille pienille yksityiskohdille. Toivottavasti meille tulee yhtä upeaa!

Toisaalta myös haikeaa.. wedding bluesin lisäksi tässähän alkaa pian kärsimään wedding blog bluesista.. siis kun häät on ohi ja häät esitelty blogissa, niin mitäs sitten? Teitähän tulee kova ikävä, kun ette enää kirjoittele! Tai ehkä kommentoikaan. Tässä on jo niin tottunut höpöttelemään monien tyyppien kanssa suuntaan ja toiseen..

Muta nyt stop masistelulle. Itsellä on vielä vuosi aikaa nauttia häiden järjestelystä, ja jännäähän se vaan on teidänkin suuria päiviä seurata. Carpe diem, sanon minä!

Ps. Pian olisi esittelyyn tulossa jotain joka on taas pikkaisen vienyt meidän hääjuttuja eteenpäin. Niin jännää sekin!

14 Kommenttia

 1. Samma här! Olen aikaisemminkin täällä kommentoinut ja nyt oli pakko tulla taas fiilistelemään, kun niihin omiinkin häihin on oikeasti enää tasan vuosi. :) Ja parin viikon päästä pukuja sovittelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, pukuja sovittelemaan! Kuulostaa ihanalle ja ihanan jännittävälle! :) Onko sulla jo mielessä jokin tietty tyyli tai malli tai puku vai menetkö tunnustelemaan mikä voisi olla sopiva?

   Se on kuule yksi hujaus vaan kun tämä eessä oleva vuosikin on mennyt, niin jännää!

   Poista
  2. Tuntuu, että mieli muuttuu puvun suhteen joka toinen päivä. :D Ehdottomasti pitkä ja valkoinen, mielellään vähän pitsiä, olkain tai olkaimet ja kauniisti laskeutuva alaosa... Luultavasti se lopullinen valinta on siis jotain aivan muuta!

   Poista
  3. No johan tossa on osviittaa! Mutta parhaiten sen tietää varmasti, kun päälle laittaa.. että mikä tuntui tai näytti hyvälle. Onneksi ei tarvitsekaan tietää valmiiksi etukäteen! Mutta kuulostaa kyllä ihanalle! :)

   Poista
 2. Mulle tuli viime vuonna ihan sama fiilis, mutta sitten uudet blogit, uudet inspirastiot, uudet tapahtumat vei mukanaan. Kohta ootte taas jo syksyn hääpyörteissä, ettei "vanhoja" blogeja edes muista. ;)
  Se hääblogeissa on ihanaa. Se aika on rajallinen ja tilalle tulee aina jotain muuta. Elämä jatkuu, mutta häähulluja riittää aina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on... kyllähän se blogielämäkin aina kulkee eteenpäin. Hirveän sääli vaan, että tän genren blogeilla on aika usein niin kovin lyhyt elinkaari! :/ Mutta kuten sanoit, häähulluja riittää kyllä aina ja se on hyvä se! :D

   Teilläkin alkaa jo käydä niin ihanan jännittävän vähiin odotusaika! <3

   Poista
 3. Aika juoksee! Vasta minäkin aloitin suunittelun pari vuotta ennen häitä ja tässä sitä ollaan rouvana... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Hirveää vauhtia se vaan menee! Ja onnea vielä sullekin, olit kyllä niin kaunis morsian ja niin ihana se sun puku!!

   Poista
  2. Kiitos <3 Juuri sain puhelun Sulholta: "Hyvää viikkopäivää vaimo!" ja miten jännältä tämä tuntuukaan :).

   Poista
 4. Paljon on tullut uusia hääblogeja ensi vuoden morsiamille ja olen monesta varmasti ihan autuaan tietämätön. Toisaalta olen helpottunut siitä että voin pian esitellä niin monia asioita, mitä on joutunut pitämään vähän salassa, jotta ne säilyisivät yllätyksinä vieraille. Hääblogit varmasti vain lisääntyvät bloggaamisen yleistymisen myötä. Tulen varmasti kurkkailemaan ensi vuonna teidän häiden kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sama täällä.. jotenkin on ihan riittävästi hommaa siinä, että ehtii seurata jo nyt seurattavia. En ole ollenkaan jaksanut perehtyä viimeaikoina uusiin blogeihin!

   Ja vähänkö me lukijat ootellaan malttamattomina, että päästään näkemään noita ihania juttuja, joita ootte vielä joutuneet salailemaan! En malta oottaa.. erityisen innolla odotan sun puvun näkemistä! Se kun on samojen taitavien käsien tekemä, jotka tulevat myös mun puvun tekemään! <3

   Poista
 5. Voih, muistan tuon pienen häämasiksen omien häitteni jälkeen.. Häitä oli kuitenkin yli vuosi suunniteltu ja sitten yhden päivän jälkeen koko homma loppui. Meidän häät olivat vielä kesän viimeisenä lauantaina ihan elokuun lopussa. Ja juhlien jälkeinen päivä oli kylmä ja sateinen vaikka edellinen päivä oli ollut vielä lämmin ja aurinkoinen. Kaikki jotenkin loppui ihan naps vaan!

  Ja toisinaan edelleen tulee ikävä sitä aikaa kun häitä suunnitteli ja koko kesä meni touhottaessa ja jännittäessä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella, kyllä sun fiilikset :) Ainutlaatuista aikaa se kuitenkin on, jota ei toisen kerran ole tarkoitus enää tehdä! Ja hei, vaikka sateinen sunnuntai onkin tuntunut ankealle niin vähänkö kuitenkin hyvä tuuri, että tuo kesän viimeinen lauantai oli lämmin ja aurinkoinen ja masentavat sateet alkoivat vasta sunnuntaina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!