Fontti

Että tällainen homma olisi meillä lähiaikoina luvassa. Me ollaan molemmat sitä mieltä, että olisi kiva valinta kolmen (tai neljän) fontin paketti, joita käytettäisiin kaikissa meidän häihin liittyvissä jutuissa, joissa on tekstiä. Save the date -korteissa, kutsuissa, hääinfoissa, menu-kyleissä, ohjelmavihkosissa, mahdollisissa paikkamerkeissä jne.. 

Sen verran on tiedossa, että yksi näistä fonteista tulee varmaan olemaan joku "kaunomainen".. siis joku vähän koristeellinen. Sellainen, jolla ei oikeasti viitsi kirjoittaa paljoa muuta kuin otsikoita. Sitten tarvittaisiin ainakin joku helposti luettava fontti, jolla pidemmät tekstit voitaisiin kirjoittaa. Ehkä niitä piristämään joku kiva rennompi fontti.. esimerkiksi konekirjoitusta tai käsinkirjoitusta muistuttava.. Ja sitten ehkä vielä yksi, mutten vielä tiedä ihan tarkalleen mihin tarkoitukseen.

Kun nämä saisi valittua voisi alkaa tehdä alustavia suunnitelmia ja pohjia esimerkiksi ohjelmalipareita varten. Tiedän, häihin on vielä yli vuosi aikaa. Mutta määhän sanoin, että ennen tavoitteena olisi saada tän vuoden puolella valmiiksi mahdollisimman paljon! Ei tästä nyt ainakaan haittaakaan ole.. eikä niihin Save the date -kortteihin oo enää niin kauan aikaa...