Mitä blogista on etsitty?

Google2

Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset ja niin ees päin. Mutta yksi asia blogin kirjoittamisessa, josta saan aina pientä ylimääräistä riemua, on hakusanat, joilla blogiin on päädytty. Blogin ylläpitäjähän siis pääsee näkemään millaisten Google-hakujen tuloksena ihmiset ovat klikanneet itsensä blogiisi. Tän asian tarkkaileminen jäi tavaksi sen jälkeen, kun kirjoitin Roomassa asuessani vaihtoblogia ja koko blogin historian suosituimmaksi hakusanaksi jäi "Hyttys Hubert", jep jep.. sehän tosiaan blogin oleellisinta sisältöä olikin! Edelleenkin kun Googlettaa tolla sanaparilla, mun vaihtoblogi tulee vastaan pelottavan korkealla hakutuloksissa.

Tämä blogi ei vielä toistaiseksi ole vetänyt puoleensa lastenlaulujen sanat unohtaneita ihmisiä. Valtaosa hauista, joilla Pitsiniekkaan on päädytty on olleet ihan asiaan sopivia. Hääblogi, hääblogi 2015, hääblogi Jyväskylä, hääblogi 2016, häät Majakoskella, koristeet luonnosta jne. Se on kiva homma se! Nimittäin näille ihmisille mun blogi on jopa saattanut tarjota sitä, mitä ovat etsineet. Se on aina plussaa, jos niin käy!

Google3

Mutta näiden onnekkaiden lisäksi mun blogi on varmasti tuottanut pettymyksen usealle Googlailijalle. Valitettavasti mulla ei ole tietoa siitä, milloin Espoossa pitää varata kirkko 2015. Mutta jotain tiedän, joten kerrottakoon vastaisen varalle tiedoksi kaikille: Jyväskylässä voi varata vihkikirkon edellisen kalenterivuoden alusta saakka. Eli vuodelle 2015 heti vuoden 2014 alusta jne. Ainakin, jos on Jyväskylän seurakunnan jäsen.

Blogiin on päädytty myös, kun ollaan oltu etsimässä tietoa seuraavilla sanoilla: Uncle Ben's ateriakastikkeet, rusketus viikko Espanjassa, häädieetti ohjelma, Kauniit ja Ruskeat kokemuksia sekä ei oikeaa kukkaa. Ainakaan kovin kattavaa infoa en valitettavasti ole tainnut näistä asioista tarjota.. ainakaan Uncle Ben's ateriakastikkeista! En voi olla nauramatta ittelleni.. ihan oikeasti, kukapa muukaan kirjoittelisi hääblogiinsa ateriakastikkeista! Vaikken vieläkään ole niitä ikinä ostanut..

Google1

Kuka myöntää eksyneensä tänne jonkun noiden hakujen kautta? Tuskinpa kovin moni! Oletteko koskaan vilkuilleet millä hakusanoilla teidän blogeihin on päädytty? Mulla oltiin aika asialinjalla, mutta joskus noiden hakusanojen joukossa on aikamoisia helmiäkin!


13 Kommenttia

 1. Itse löysin blogisi jotakin muuta kautta kuin googlesta, mutten muista miten. :) Innostuin tekstisi luettuani katsomaan ja löytyi muun muassa "decora hehkulamppu köynnös". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi on kyllä kans sellainen juttu, joka tuskin tarjosi kovin kattavaa infoa sille joka tietoa aiheesta etsi :D

   Poista
 2. Haa, toi rusketus Espanjassa oli mun kommentista :D Mä en oo ehtinyt hääblogin hakusanoja vielä tutkailla, mutta varsinaiseen blogiin ylivoimaisesti käytetyin hakusana on ollut laskiaispulla :D (Syynä siis tämä postaus http://merensininen.blogspot.fi/2011/01/laskiaispullan-syvin-olemus.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, ensin ihmettelin vähän aikaa, kun tiesin etten todellakaan oo kirjoittanut Espanjassa hankitusta rusketuksesta! Sitten hoksasin, että kommenteistahan se tietty löytyy! :D

   Poista
  2. Niin ja laskiasipulla! Ihan huikea! Se on selkeesti Hyttys Hubertin kaveri!

   Poista
 3. Heei miten sä näet niitä enemmän kuin kymmenen? Vai onko mulla vain tylsiä hakuja! :D Yksi (ainoa) hauska(hko) oli "4 viikon ruokaohjelma salitreenaajalle". True, olen sellaisesta kirjoitellut, kyllä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän erilaisia hakusanoja näkee ainakin sillain, että vaihtaa sitä näyttääkö se viikon, kuukauden vai koko ajan tilastoja. Mutta sit mää tarkkailen blogin tilastoja lisäks Google Analyticsin kautta ja sieltä näkee sitten oikeesti enemmänkin :)

   Haha, joo, oot sellaisesta kirjoiellut, mutta niinköhän tuokaan hakija löysi ihan sitä mitä etsi?

   Poista
 4. Mulla löytyy viimeisimmän viikon aikana:
  erikoinen vihkipaikka
  hanallinen juoma-astia
  kangastakki
  kotikäyttöinen valoimpulssilaite kokemuksia
  nahkakukka
  stay upit
  villa haka omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha, sullahan löytyy aikamoinen kokoelma! :D Ihan huikeita!

   Poista
  2. Olis mielenkiintoista, jos nuo googlettajat jättäisivät kommentin, joka hieman selventäisi heidän googlettelujaa ja sitä, kokivatko he löytäneensä mun blogista sitä mitä etsivät. Harmi että niin harvat viitsivät kommentoida. Miten tuo google analytics toimii? Mun oli pakko mielenkiinnosta käydä vähän kattomassa, mikä se on, mutta vaatiiko sen käyttöönotto jotain erityisiä älyllisiä ponnisteluja? Pitääkö mun liittää joku koodi jonnekin mun sivuille ("Tämä on seurantakoodisi. Kopioi ja liitä se jokaisen seurattavan sivun koodiin.")?

   Poista
  3. Harvoin itsekään jaksan kommentoida jos ihan sattumalta päädyn jonkun haun perusteella blogiin.. pitäisi ehkä ottaa tavaksi!

   Ja ei vaadi mitään erillisiä älyllisiä ponnisteluita, koska Bloggerkin on Googlen palvelu niin se on tehty aika helpoksi :) Eli blogi vaan lisätään Analyticsiin osoitteella, jonka jälkeen Analytics antaa sulle sellaisen Web Property ID:n, joka käydään syöttämässä Bloggerissa Asetukset -> Muu -> Google Analytics kohtaan ja sitten se toimii aina!

   Poista
 5. Minä löysin tänne varmaan tuon hakusanan: Häät majakoskella ansiosta kun koitin epätoivoisesti löytää paikasta kuvia muualtakin kotisivuiltaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eli sentään oikea asia ollut kyseessä vaikkei mullakaan kyllä turhan paljon kuvia sieltä ole! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!