Google2

Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset ja niin ees päin. Mutta yksi asia blogin kirjoittamisessa, josta saan aina pientä ylimääräistä riemua, on hakusanat, joilla blogiin on päädytty. Blogin ylläpitäjähän siis pääsee näkemään millaisten Google-hakujen tuloksena ihmiset ovat klikanneet itsensä blogiisi. Tän asian tarkkaileminen jäi tavaksi sen jälkeen, kun kirjoitin Roomassa asuessani vaihtoblogia ja koko blogin historian suosituimmaksi hakusanaksi jäi "Hyttys Hubert", jep jep.. sehän tosiaan blogin oleellisinta sisältöä olikin! Edelleenkin kun Googlettaa tolla sanaparilla, mun vaihtoblogi tulee vastaan pelottavan korkealla hakutuloksissa.

Tämä blogi ei vielä toistaiseksi ole vetänyt puoleensa lastenlaulujen sanat unohtaneita ihmisiä. Valtaosa hauista, joilla Pitsiniekkaan on päädytty on olleet ihan asiaan sopivia. Hääblogi, hääblogi 2015, hääblogi Jyväskylä, hääblogi 2016, häät Majakoskella, koristeet luonnosta jne. Se on kiva homma se! Nimittäin näille ihmisille mun blogi on jopa saattanut tarjota sitä, mitä ovat etsineet. Se on aina plussaa, jos niin käy!

Google3

Mutta näiden onnekkaiden lisäksi mun blogi on varmasti tuottanut pettymyksen usealle Googlailijalle. Valitettavasti mulla ei ole tietoa siitä, milloin Espoossa pitää varata kirkko 2015. Mutta jotain tiedän, joten kerrottakoon vastaisen varalle tiedoksi kaikille: Jyväskylässä voi varata vihkikirkon edellisen kalenterivuoden alusta saakka. Eli vuodelle 2015 heti vuoden 2014 alusta jne. Ainakin, jos on Jyväskylän seurakunnan jäsen.

Blogiin on päädytty myös, kun ollaan oltu etsimässä tietoa seuraavilla sanoilla: Uncle Ben's ateriakastikkeet, rusketus viikko Espanjassa, häädieetti ohjelma, Kauniit ja Ruskeat kokemuksia sekä ei oikeaa kukkaa. Ainakaan kovin kattavaa infoa en valitettavasti ole tainnut näistä asioista tarjota.. ainakaan Uncle Ben's ateriakastikkeista! En voi olla nauramatta ittelleni.. ihan oikeasti, kukapa muukaan kirjoittelisi hääblogiinsa ateriakastikkeista! Vaikken vieläkään ole niitä ikinä ostanut..

Google1

Kuka myöntää eksyneensä tänne jonkun noiden hakujen kautta? Tuskinpa kovin moni! Oletteko koskaan vilkuilleet millä hakusanoilla teidän blogeihin on päädytty? Mulla oltiin aika asialinjalla, mutta joskus noiden hakusanojen joukossa on aikamoisia helmiäkin!