IMG_2885

Faktahan on se, että kesä tekee ainakin täällä meidän leveysasteilla tuloaan kovaa vauhtia. Balleriinoilla on tarjennut hipsiä jo pidempäänkin, mutta vähempikin jo riittäisi. Esimerkiksi viikonloppuna oli nimittäin ajoittain jo niin lämmin, että varpaat olisi tehnyt mieli jättää paljaiksi ihan kokonaan.

Olisinkin aika varmasti sen tehnyt, mikäli lauantai-iltana jaloissani ei olisi ollut yhteensä kymmentä rakkoa. Yksi sopivasti vielä pottu- ja etuvarpaan välissä, joten näiden Espritin sandaalien ensimmäinen käyttökerta oli sula mahdottomuus.

IMG_2888IMG_2891

Mun entiset lempisandaalit käytin kirjaimellisesti puhki, joten en tuntenut ollenkaan tunnontuskia, kun jo joskus viime vuoden puolella, syksyn pimeinä iltoina, tilasin Ellokselta -70% alennuksella nämä Espritin mokkasandaalit. Laadukkaat materiaalit ja pinkki väri. Toimii ihan varmasti. Näihin törmätessäni arvelin näiden olevan samaa mallia, kuin nämä erittäin vahvasti mieleeni jääneet Ninnumaarian mielettömän ihanat keltaiset kengät

Rakot jaloissa alkavat pikkuhiljaa parantua, mutta harmikseni kelitkin ovat samalla vähän viilenneet. No, tuskinpa enää tarvitsee kauaa odottaa, että pääsen testaamaan näitä kenkiä ihan tositoimissakin. Vitsit, että oon tyytyväinen tähän löytöön!

IMG_2892