Minä olen ihan itse päättänyt, että hiuksiin tehdyt twistit on mun tavaramerkki. Vaikka tuo julistus onkin puoliksi vitsi, niin totta se on, että aika usein hiuksiini twistikampauksia teen ja niitä myös aika paljon ihastellaan. Viime viikolla asupostauksessa näkyneessä kampauksessakin twistit vilahtivat, ja kommenteissa kysäistiin kampauksesta. Joten päätin ottaa härkää sarvista ja julkaista blogini ensimmäisen videon (HUI!!).

Itseasiassa olen kuvannut nämä jo marraskuussa 2012, mutta silloin meni pupu pöksyyn, enkä koskaan uskaltanut videota käsitellä ja julkaista. Myös kesällä lupasin kuvailla videolle tuota samaista twisti-nuttura -yhdistelmää, mutta pupu meni pöksyyn silloinkin. Nyt on kuitenkin ketsuppipullo auki, ja videolla näette ensimmäisen vaiheen tuon nutturakampauksen tekemiseen, eli ne twistit. Kun pohjalla on hiuksissa vähän laineita, tulee ponnarikampauksestakin vähän näyttävämpi.

Niin muuten.. puhua en sentään uskaltanut (HUI!!), joten taustalle valitsin Windowsin musiikkinäytteistä teemaan sopivan (ja hyvin rauhoittavan, heh) kappaleen nimeltään Maid with the Flaxen Hair. Esittäjänä Richard Stoltzman.


Kysykää kommenttiboksissa jos jäi vielä jotain kysyttävää! Ja älkää olko liian ankaria.. videon julkaiseminen on tooooosi jännää!