Olen sellaisessa onnellisessa asemassa, että lähipiirini on kevään aikana kasvamassa yhdellä pienellä jäsenellä. Ja saan kuulua siihen porukkaan, joka järjestää tulevan äidin kunniaksi vauvajuhlat. Minusta vauvajuhlien rantautuminen rapakon tällekin puolelle on ihan huippukiva juttu. Jokainen tuleva äiti ansaitsisi juhlat ja iltapäivän erityistä aikaa läheisten naistensa kanssa. 

Koska voisin kuvitella, että teidänkin lähipiireissänne on aina silloin tällöin aihetta vauvajuhlaan, haluan jakaa kanssanne tämän äärimmäisen suloisen vauvajuhlien kutsukortti-idean. Löysin tarkat ohjeet kuvien ja printattavan kaavan kera tämän projektin toteuttamiseen Bits of Mimi -sivustolta! Käykää ihmeessä kurkkimassa tarkemmin sieltä.

IMG_2989IMG_2993IMG_2994

Ihan oikeasti, ei kai kukaan voi olla sulamatta vaippakutsuille? En minä ainakaan! Nämä oli kivasta ulkonäöstä huolimatta tosi helpot tehdä. Leikkaa kaavan mukaan ja liimaa. Eipä paljon muuta näihin vaadittu, joten jokainen pystyy tähän kyllä. Sitten pitäisi vielä tosiaan malta odottaa, että pääsen leipomaan näitä kekkereitä varten.

Nimimerkillä Krooninen vauvakuume