Seppälöissä on hyvät kynsilakkavalikoimat, joita ainakin tämä kynsilakkahullu hyödyntää aivan liian vähän. Seppälään tulee suunnattua äärimmäisen harvoin vaateostoksille, eikä oikeastaan koskaan ihan vaan lakkoja katsomaan. Viime viikolla kuitenkin ohuen neulepipon etsinnät ohjasivat minut Seppälään, ja onnekseni muistin pyörähtää kynsilakkahyllyjen kautta.


Skanssin liikeen hyllyistä löytyi vielä  iso määrä keväällä myymälöihin rantautuneita Golden Rose Jolly Jewels lakkoja. Muistan ihastelleeni näitä joskus keväällä Sonnela -blogissa, mutta sen koomin ei Jolly Jewelsit olleet mielessäni pyörineet... kunnes taas nyt!

Nappasin mukaani lakan numero 101. Kokeilin pullossa kovin valkoiselle ja värittömälle vaikuttavaa flakies  -lakkaa ensimmäisen kerran vaaleanpunaisen päälle ja hämmästyin. En ollut ollenkaan hoksannut, että ne hileet hohtavat noin vahvasti sinisen ja vihreän sävyissä!

IMG_1009

Lakkaustulos ei oikein miellyttänyt silmääni, joten takaisin sorvin ääreen.. eli toisinsanoen Googlettamaan muiden lakkauksia kyseisellä lakalla. Hakukone johti minut ylläri ylläri, takaisin Sonnelaan, jossa näin tämän lakan swatchattuna mustan päälle - coooool! Ja ei kun kokeilemaan.

Alle China Glazen Liquid leather ja päälle Golden Rosea. Kuinka mielettömän hienot niistä tulikaan! En millään saanut kameralle tallennettua kaikkea sitä hohtamista, joka kynsillä näkyy. Sinisen, vihreän, turkoosin ja jopa keltaisen hohteet näyttävät mustaa pohjaa vasten ihan sille, kuin avaruus olisi tallentunut mun kynsille.

IMG_1011

En voisi paljoa enempää innoissani olla. Enkä yllättynyt - on nimittäin aikamoinen ylläri itsellenikin, että tykkään näin paljon kynsistä, joissa on musta pohja! Tummat kynnet, kun ei yleensä ole olleet se mun juttu.

Myönnettäköön, että onnistumisen innoittamana muutama muukin Jolly Jewels -lakka on sittemmin saattanut siirtyä mun omistukseen. Muistatte varmaan mun moton.. koskaan ei voi olla liikaa kimalletta.

Ps. toivottavasti ette pettyneet, jos odotitte otsikon perusteella Galaxy -kynsiä, ne on olleet mun "täytyy jokus koittaa" - listallajo pitkään!