Tänään olisi luvassa blogitekstien klassikko eli epäsuosittuja mielipiteitäni! Siis sellaisia mielipiteitäni, jotka eivät taida nauttia valtavirran suosiosta. Mutta ovat rehellisiä mielipiteitäni silti. Toivottavasti et loukkaannu, jos olet jostain näistä eri mieltä kanssani. Minäkään en pahastu siitä, että tiedän monien olevan eri mieltä. Mutta olisi hauska myös kuulla, jos olet jostain näistä mun kanssa samaa mieltä - heitähän kommenttia!

1. Suklaa ei ole herkkua

Ei vaan ole, enkä ikinä osta itselleni kaupasta suklaata. Ostan suklaata ainoastaan leivontaan ja muille ihmisille. Ei suklaa mun mielestä pahaakaan ole ja syön kyllä sitä toisinaan, jos tarjolla on. Mutta ei se herkkua ole. Sipsit sen sijaan....

2. Game of Thrones on surkea sarja

Tiedän, tämä lausahdus saa varmasti reilusti vastustusta. Mutta se vaan on! Ja tiedän, nyt GoT fanit sanovat, että katso vaan pidemmälle, sitten kun pääsee kärryille niin se muuttuu hyväksi. Mutta ei se muuttunut. Katsottiin pari tuotantokautta, eikä se siinä ajassa muuttunut hyväksi. Liikaa hahmoja, liian ennalta-arvattavia käänteitä eikä oikeastaan mitään kiinnostavaa. Kokeiltiin jopa jos alkoholin vaikutuksenalaisena oleminen auttaisi, mutta ei!

3. KonMarittaminen lisää kertakäyttökulttuuria

KonMari ja siivouksen elämänmullistava taika, hohhoi. Maailmaa ja sen ihmisiä siivousfaneiksi ja minimalisteiksi käännyttänyt metodi on hyvä, jos se johtaa omien kulutusvalintojen kriittiseen tarkasteluun. Mutta valitettavan paljon metodin keskiössä on vain silmitön tavaran pois heittäminen. Joka vieläpä rohkaisee siihen, että voit myöhemmin ostaa uuden, jos alkaa kaduttaa! Ei kiitos.

4. En välitä koirista

Tiedän, että tätä on monien vaikea purematta niellä. Mutta puolustuksekseni sanottakoon, että en ole tykkäämättä koirista silkkaa häijyyttäni. Rakastan eläimiä, mutta koiria pelkään tajuttomasti ja se vaikuttaa myös siihen kuinka söpöinä tai ihanina niitä pidän. Koirat ei ole koskaan tykänneet musta ja mua on purtu pahasti ensimmäisen kerran jo ollessani niin pieni, etten sitä muista. Silloin istuin äitin pyörän tarakalla olevassa istuimessa, kun koira hyppäsi ja puri mua naamasta.

5. Ei huvittaisi seurata ihmisten lapsia somessa

On ihan mahtava juttu, jos lapsi on vanhempansa elämän tärkein henkilö. Niin sen pitäisi ollakin! Mutta en silti jaksa seurata jokaisen vauvan ja taaperon jokaista päivää. Silloin tällöin on toki kiva nähdä mitä pikkuisille kuuluu, mutta mun ei tarvitse kuulla jokaisista päiväunista, kaatumisista ja uusista makuelämyksistä. Enhän minä somessa sitä lasta seuraa vaan sinua, sen vanhempaa! Onneksi jokaisella on oikeus postata somekanaviinsa just mitä itse haluaa. Ei kaikki varmaan halua munkaan naamakuvia katsella ja sekin on erittäin sallittua! Enkä luonnollisesti lopeta ystävieni seuraamista, vaikka insta vauvagramiksi muuttuisikin. Välitän ystävistäni ja niiden pikkuisista aika, vaikken välittäisi loputtomiin vauvakuvia seurata. 

Sellaisia epäsuosittuja mielipiteitä tähän viikonloppuun! Vieläkö ollaan väleissä? Ootteko kaikesta mun kanssa eri mieltä vai yhdyttekö joihinkin näistä mielipiteistäni?