Vihdoin on uudistunut blogi julki, jee! Mikäpä olisi parempi tapa korkata se kuin hömppäblogien kuninkaalla, asupostaukella. Ja vielä sellaisella, jossa komeilee tämän syksyn blogiklisee numero uno - leipurinlakki. Pahoittelen, etten edes oo pahoillani. Tykkään tästä lakista niin paljon. Äiti on koko mun elämän hokenut, että hatut sopii mulle hyvin. En tiedä siitä (tai ainakaan tunnustaisi), mutta aina oon niistä tykännyt ihan hirveästi. Tämä ei ole poikkeus.

Oikeastaan näissä asukuvissa ei ole yhtään asiaa, josta en tykkäisi kuin hullu puurosta (okei, voisin kyllä poistaa noista housuista ton munapussin). Ihan erityisellä ylpeydellä kannan tuota Knockers-teepparia. Se on Girl vs. Cancer merkiltä, jota pyörittää rintasyövän kanssa elävä Lauren. Hän on suunnitellut kokonaisen malliston t-paitoja, joiden tarkoituksena on kumota tisseihin ja rintasyöpään liittyviä stigmoja. Sekä muistuttaa rintojen tutkimisen tärkeydestä, koska mitä aikaisemmin syöpä huomataan, sitä paremmat on selviytymismahdollisuudet.

Nämä tissi-teepparit, tit-teet, tekevät hyvää myös siten, että paitojen hinnasta menee iso lohko hyväntekeväisyyteen. Sellaisia tuotteita ostan aina mielelläni. Tiedättekö tunteen? Sen kun voi huijata itsensä vähän paremmaksi ihmiseksi shoppaillessaan, kun hyväntekeväisyyttähän minä tässä vaan... 

Vaikka eipä sillä, nuo paidat ovat kyllä niin päheitä, että ulkonäkö yksinäänkin riittäisi mulla ostopäätökseen. Yksinkertainen, klassinen, mutta silti kivasti vähän säväyttävä. 

PB120146 PB120106 PB120073 PB120095

Mitä tykkäätte? Blogin uudesta ulkoasusta, leipurinlakeista tai t-paidasta? Antakaahan kuulua! Ja olkaa edes vähän armollisia - blogin ulkoasu on edelleen keskeneräinen työmaa, mutta hiljaa hyvä tulee...