Moikka, toivottavasti kaikkien viikonloput on sujuneet hyvin! Täällä se on mennyt tosi rauhallisissa merkeissä. Ensimmäisen kerran en edes muista kuinka pitkään aikaan meillä vietettiin viikonloppua, jolloin meillä ei ollut yhtä ainuttakaan suunnitelmaa. Siis ihan oikeasti. Perjantaina kello 17, kun oltiin molemmat kotiuduttu töistämme, meillä ei ollut mitään suunnitelmaa viikonlopulle. Ihan totaalisen outo tunne! Sellainen, että tekisi jotain väärin. Eihän meillä nyt ole oikeutta vaan olla, lähteä kotoa vain ruokakauppaan ja katsoa päivätolkulla formuloita, Yukonin eläinkääkäriä ja Taru sormusten herrasta leffoja.

Suosittelen kyllä tällaista viikonloppua jokaiselle joskus. Siis ihan sellaista, ettei ole yhtään kivojakaan suunnitelmia. Kavereiden näkemiset ja tapahtumissa käymiset on ihania juttuja nekin, mutta on harvinaisen virkistävää viettää useampi päivä mennen omien fiilisten mukaan. Ilman edes mukavia aikatauluja. Ja yhtä lämpimästi suosittelen kaikille Taru sormusten herrasta -leffojen marathonia - ai että ne on hyviä! Toki allekirjoittanut on aika puolueellinen sanomaan, koska teini-iän kovin rakkaus kohdistui Orlando Bloomiin. Mutta silti. Takastan Tolkienin kirjoja, niiden maailmoja (joiden uskon olevan oikeita) ja hahmoja. Niissä on jotain ihanan samaistuttavaa ja silti erilaista. Ja nuo leffat! Ne on niin hyviä. Niissä ei ole mitään turhaa, Uuden-Seelannin maisemat huimaa päätä ja joka katsonnan jälkeen totean, että niissä näkyy täydellisesti se, että Peter Jackson kasvoi vuosikymmeniä haaveillen tuon projektin toteuttamisesta.

Mutta viikonloppuhöpinät sikseen! Nämä kuvat on viimeiset, jotka mun pitkillä hiuksilla otettiin. Niissä näkyy mun tän kesän suosikkiasu. Tuo punainen mekko on H&M:ltä ja muistaakseni viime vuodelta. Tänä kesänä se on ollut mun päällä muun muassa Kroatiassa, kotona, kaupungilla ja Provinssissa. Ennen tätä kesää se ei ole saanut hirveästi käyttöä. Mulle käy monen vaatteen kanssa niin, että ihastun ja ostan, mutta se vaatii jotain ihmeen hautumista ennen kuin oikeasti tunnen sen omakseni ja innostun käyttämään. Siksi mun tulee laahajttua trendien aallonharjan sijaan niissä viimeisissä pienissä aalloissa. Käytän juttuja vasta sitten, kun trendikkäimmät on jo siirtyneet ihan muihin juttuihin. Mutta väliäkö sillä! Mulle vaatevalinnat ei muutenkaan ole trendien läpikäyntiä vaan sitä, että löydän juttuja, joissa viihdyn. Ei kai se mitään haittaa vaikka viihdyn vasta kauan muiden jälkeen?

2 3 4 5 6 7

Huomaa hyvin, että on ollut bloggailusta vähän taukoa, kun tekee oman naaman katseleminen tuhannessa kuvassa vähän pahaa! Toki tämän postauksen kuvat on myös vähän poikkeuksellisen nassukkaita, mutta tuntuu jotenkin tosi koomiselle katsoa Kirsiä eestä ja Kirsiä takaa. Vaikkei edes Kirsi istu eikä Kirsi makaa. Kaipa siihenkin taas pian tottuu, vaikka toisaalta onkohan sekään hyvä juttu?!

Miten teidän viikonloppu meni? Löytyykö joukosta muita TSH-faneja? Entäpä tunnistaako joku muu itsensä samanlaiseksi hitaaksi trendien omaksujaksi? Jättäkäähän kommentteja, ne ilahduttaa aina!