Moi taas kaikki! Mitä teille kuuluu? Tänne kuuluu hyvää, kiitos kysymästä. Oli kyllä kiireisin toukokuu naismuistiin, mutta pääasiassa oikein mukavista asioista se täyttyi. On tullut käytä keikoilla, avattua mökkikausi, kisattu yhdeksän vuoden tauon jälkeen cheerleadingissa ja juonnettuakin yhdet saman lajin kisat. Ja yksi näytöskin! Lisäksi on tehty töitä, sairastettu kunnon flunssa, näpytetty tietokonetta, juotu viiniä ja laulettu karaokea ystävien kanssa, vietetty teekestejä, luettu kirjaa parvekkeella ja käyty minilomalla Porissa. Johan siinä onkin vaikka mitä.

Tämä asu on jo yli kuukauden takaa, mutta voisi sopia tähän kesäkuun alkuunkin oikein hyvin. Paljaat sääret ja toppatakki. Siinä yhdistelmä, jossa lähdin näiden kuvien ottopäivänä Profeettojen ensimmäiselle keikalle. Suomen Turkuun tietenkin. Ei viime viikkoina ole oikein meinannut tietää mitä vetää päällensä, mutta usein se on ollut yhdistelmä jotain lämmintä ja jotain kesäistä. Ja vähintään yhtä usein se on ollut nämä kultaiset tennarit.

Mutta älkää ymmärtäkö väärin, mulla ei ole mitään valittamista kevätkeleissä. Taivaalta tulee mitä tulee ja paistaa jos paistaa. Sille kun en mitään mahda, niin olen kyllä nauttinut elämästä säistä huolimatta. Eikä täällä Helsingissä ainakaan ole saanut edes jäätyä. Oikeastaan päin vastoin. Kolmesti olen nimittäin ehtinyt jo vähän ihoani käräyttääkin. Petollista, kun et välttämättä osaa odottaa paahtavaa kuumuutta ja sitten palaatkin toukokuun viidentenä päivänä alle tunnin lenkiltä ja suihkun jälkeen naamaa kuivatessa huomaat, että nyt muuten sattuu. Enpä ollut sillon hoksannut aurinkorasvalla läträtä.

2 3 4 5 6 7 8 9
| TAKKI - H&M | FARKKUMEKKO - H&M | AURINKOLASIT - LINDEX |
| LAUKKU - RIVER ISLAND | TENNARIT - H&M |

Mitäs tykkäätte asusta? Miten olette itse taklanneet näitä vaihtelevia kelejä? Onko aina liian kylmä tai kuuma? Reilun viikon päästä on muuten ainakin meillä kuumuutta odotettavissa, kun edessä siintää jo se Kroatian loma. Ai että! Kokonaisuudessaan vietetään tänä kesänä 2,5 viikkoa yhteistä lomaa ja siitä on tulossa niin huikea pätkä. Paljon on jo lomasuunnitelmia, ja tullaan nauttimaan joka sekuntista.