Muistatteko kun hetki sitten ihmettelin blogissa sitä, miten huonosti alkaneesta aamusta seuraa se, että koko päivästä tulee huono? Ja oletteko huomanneet, että vaikka heräisi oikealla jalalla ja olisi kuinka aurinkoinen tahansa, negatiiviilla asioilla on taipumus tapahtua yhteen syssyyn? Just sellainen hetki mulla oli tässä muutama viikko takaperin, kun saman viikon aikana multa hajosi puhelin, kameran objektiivi ja läppärin laturi. Joten puhelin ja linssi viikoiksi takuuhuoltoon ja uuden laturin postitoimitusta odottelemaan.

Nyt on kaikki kolme vihdoin saatu kuntoon, mutta kylläpä otti päähän. Ei paljon tehnyt mieli bloggailla, kun monitoimilinssi oli poissa pelistä, varapuhelimen kuvanlaatu ja toimivuus olematonta ja konetta piti käyttää meganopeasti akkua säästellen tai sitten miehen läppäriä lainaten.

Onneksi tällä kertaa yhteen syssyyn kasaantui kuitenkin vain tällaisia materialistisia ongelmia. Sellaisiakin huonon onnen putkia nimittäin tulee mieleen, kun murheiden listalla oli yhtä aikaa läheisten menehtymisiä, terveyshuolia ja koulu-/työelämän haasteita. Niihin verrattuna ostelen ihan mielelläni uusia latureita vaikka useammankin.

Ja hei, onneksi oli hyvät takuut ja puhelin vaihdettiin uuteen ja objektiivi korjattiin takuun piikkiin.

Sitä siis lähinnä vaan, että täällä ollaan taas hyvillä mielin blogin ääressä.. tai siis suhteellisen hyvillä mielillä siitäkin huolimatta, että armaat Puolustusvoimat päättivät lyödä meidän kevään lomasuunnitelmat uusiksi.... *vetää syvään henkeä ja laskee kymmeneen*